Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 5 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island-vrijgezel Shallie over flirten met Efrain: “Het gaat nog erger worden”

In de zevende aflevering van Temptation Island: Love or Leave is te zien hoe vrijgezel Shallie het wel erg gezellig heeft met Efrain. In een interview met HLM verklapt Shallie dat dit zeker niet het laatste is wat we gaan zien van de twee.

Shallie en Efrain in Temptation Island

Nadat Deborah en Koen door de vrijgezellen naar huis werden gestuurd, kwam Efrain samen met vriendin Aylin als laatste koppel van Temptation Island binnen. Efrain deed erg zijn best om de verloren dagen in te halen: “De deur is wel dicht, maar niet op slot. De player kan nog naar buiten komen.” Oke Efrain!

Temptation Island-fans gaan los op Twitter na cliffhanger

Efrain was al snel onder de indruk van vrijgezel Shallie, hij noemde haar zelfs mooier dan zijn vriendin Aylin! Shallie vertelt over de klik tussen haar en Efrain: “Wij hadden eigenlijk al een heel goede band in de villa zónder dat wij op date waren geweest.”

Vervolg

Tijdens deze aflevering van Temptation Island werd er dan ook volop geflirt toen Efrain en Shallie op date gingen. “Ik denk dat we heel veel raakvlakken hebben”, zegt Shallie achteraf. “We hebben een beetje hetzelfde verleden. Hij heeft in Italië gewoond, ik ben Italiaans. We hebben hetzelfde geloof, een beetje dezelfde background. Ik denk gewoon dat we elkaar echt goed begrepen.” Over het verdere verloop van dit seizoen zegt Shallie: “Ik denk dat er nog wel wat dingen gaan komen die mensen niet zullen verwachten. Het gaat zeker nog erger worden.”

Het gaat zeker nog spannend worden dit seizoen. Temptation Island: Love or Leave is wekelijks op donderdag te zien op Videoland.

Bert is er nu echt klaar mee: het Temptation-avontuur gaat nu echt van start