Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Temptation Miriam krijgt ‘eindelijk’ wat steun van kijkers, maar is dat wel terecht?

Temptation Island: Love or leave is voorbij en we weten éindelijk hoe het laatste kampvuur uitgepakt is. Miriam en Lester zijn nog samen, ondanks de uitspattingen van Miriam én de verbroken afspraak van Lester. Miriam heeft heel wat te verduren gekregen van kijkers maar ze laat nu weten dat ze wel meer steun krijgt na het zien van de laatste aflevering.

Temptation Miriam krijgt ‘eindelijk’ wat steun van kijkers, maar is dat wel terecht?

Nick Eshuis neemt Lester en Miriam mee in de auto voor een Mac-date en vraagt ze het hemd van het lijf. Ook wil hij natuurlijk weten hoe Miriam al die reactie heeft ervaren. “Ik heb nu dat mensen een beetje switchen. Ik krijg ook berichten van ‘eerst vond ik je echt niet leuk, maar na de laatste aflevering snap ik je echt volledig’”

Maar is dat terecht?

Toch snappen de meeste mensen niet wat er gebeurd is – waarom zijn die twee nog samen? Wij weten dan ook niet of de ‘steun’ die ze krijgt terecht is. Waarom werd ze zó boos? Natuurlijk, Lester heeft een afspraak verbroken en dat is in geen enkele situatie fijn, klein of groot. Maar de switch die zij maakte tijdens het kampvuur was toch weer een oude-Miriam move. Is het terecht dat zij zo ontzettend boos werd op Lester? Wat vinden jullie?

Temptation-Miriam vertelt waarom ze zo ontzettend boos kan worden