Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bizarre wending: Temptation-Mitch lekt zélf informatie naar juicechannels over vreemdgaan

Zo’n anderhalve week geleden kwam er verrassend nieuws vanuit de hoek van Iris en Mitch, het verloofde stelletje uit Temptation Island. Want verloofd zijn ze niet meer en bij elkaar ook niet meer. Mitch zou zijn vreemdgegaan en dat weten we doordat.. hij zélf informatie lekt.

Je gelooft het bijna niet.

Temptation-Mitch lekt zélf informatie naar juicechannels over zijn overspel

In het programma Beach Bar van RTL vertelde Mitch destijds over de nasleep van het programma: “Het heeft inderdaad héél veel effect gehad op onze relatie. Dusdanig zelfs dat ik me een tijdje heb afgevraagd of ik nog wel gelukkig was. Omdat je niks samen kan doen, alleen maar thuis zitten. Je raakt elkaar een beetje kwijt. Dat was heel zwaar.” Iris vertelt dat zij hier minder last van heeft gehad en dat ze Mitch daarom een tijdje met rust gelaten heeft.

Nou, die relatie was niet meer te redden. In elk geval niet vanuit Mitch, want hij vond het allemaal toch te lastig. Hij zou contact hebben gehad met andere vrouwen en ook zelfs vreemd zijn gegaan. Iris liet na het nieuws van de breuk weten hoe het met haar ging: “Ik snap dat iedereen tóch nog graag een berichtje wil sturen en liefde/sterkte toe wil wensen, en dat waardeer ik. Maar graag heb ik het niet. Nee, het gaat niet goed met me en ik heb echt de tijd nodig” schreef ze.

Bizarre wending

Maar wat blijkt? Mitch is dus zelf actief de juicechannels gaan opzoeken, om dit nieuws te brengen. Juicechannel noemde de naam ‘Vera’, als de vrouw waar Mitch overspel mee zou hebben gepleegd. Maar Mitch stuurt Reality FBI zelf een bericht, dat dat niet waar is. “Neem snel de credits,” stuurt hij via een DM op Instagram. “En zeg dat je uit betrouwbare bron hebt vernomen van het vjamillax is.”

Aiiiii – dus hij lekt nu zélf om wie het gaat. Niet zo slim.

Mitch via Reality FBI
Berichten van Mitch via Reality FBI op Instagram

Reality FBI kan het niet laten om zelf nog even een kleine sneer uit te delen naar dit gedrag: “Jullie willen maar wat graag dat het uitlekt man. Respectloos naar Iris natuurlijk… maargoed.”

Zin in een leuke podcast? Check deze van onze collega’s, over jonge vrouwen in de mediawereld, trends én de leukste tips💗

Imke uit Ex On The Beach laat lipfillers verwijderen en het resultaat is shocking