Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Twee kandidaten vlak voor de halve finale van ‘The Masked Singer’ ontmaskerd

Het was afgelopen vrijdagavond weer genieten voor de kijkers van The Masked Singer. Alle overgebleven kandidaten mochten optreden in de vorm van een duet. Hierdoor moesten we afscheid nemen van niet één maar twee kandidaten.

Spoileralert!

Grote onthulling tijdens The Masked Singer

De overgebleven kandidaten van The Masked Singer werden ingedeeld in groepen van twee, waardoor we vier duetten te zien kregen.

De Vogelverschrikker

Als eerst mochten de Vogelverschrikker en de Stier hun duet zingen. Voorafgaand aan het optreden waren er weer hints te zien, maar dit hielp panelleden niet. Ze konden niet goed bedenken wie er achter deze maskers konden zitten. De Stier kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en ging door naar de volgende ronde. Hierdoor kwam de Vogelverschrikker in de gevarenzone.

Ook de Haai had minder geluk en verloor van de Krokodil. De Vogelverschrikker en de Haai namen het nog een keer tegen elkaar op, maar de Vogelverschrikker moest zich uiteindelijk als eerst onthullen. Loretta was hier niet blij mee, omdat zij helemaal gek was op de Vogelverschrikker.

Gerard en Buddy hadden geen idee, maar Carlo en Loretta waren er van overtuigd dat cabaretier Marc-Marie Huijbregts in het pak zat. Ze bleken gelijk te hebben! Marc Marie:‘Het is heel raar om hier te staan. Om te zingen en te dansen en dat niemand je kan zien. Het heeft iets heel eigenaardigs.’

Bron: Nick van Ormondt

De Farao

Na de onthulling waren het Biggetje en de Giraffe aan de beurt. De twee waren erg aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk ging het Biggetje door naar de halve finale. Hierdoor moest de Giraffe het opnemen tegen de Farao, die had verloren van Cupido. Tijdens de sing-off begonnen de panelleden aan alles te twijfelen. De Giraffe had uiteindelijk geluk, waardoor de Farao zich moest onthullen.

Alle panelleden wisten het goed te raden en niemand minder dan René van Kooten zat in het pak. René vertelt:‘Zo ongelofelijk feest om dit te mogen doen. Geheim houden was heel lastig, want mijn oudste dochter is enorm fan van het programma. Dus het was thuis best wel een opgave.’

Farao
Bron: Nick van Ormondt

Volgende week is het tijd voor de halve finale, weet jij wie er achter de overgebleven maskers zitten?

The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Benieuwd naar wie er nog meer in de pakken zit? Wij hebben alle hints op een rijtje gezet, wie denk jij dat er in zit?