Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Princess Switch 3: Vanessa Hudgens keert voor een derde keer terug in haar dubbelrol

Het is bijna zover, ons favoriete seizoen van het jaar. En met december voor de deur kan er één ding niet ontbreken: The Princess Switch. Tuurlijk, we kijken ook uit naar de cadeaus, de lichtjes en het heerlijke eten, maar een derde deel van The Princess Switch (en ja, die komt er), dan weet je dat kerst er aan komt.

Dit is wat we tot nu toe weten over het derde deel.

Wie speelt er mee in het derde deel?

Het eerste deel volgt Stacy De Novo, een bakker uit Chicago en de toekomstige prinses Margaret, beide gespeeld door Vanessa Hudgens. The Princess Switch volgt Stacy’s reis naar het fictieve koninkrijk Belgravia voor een bakwedstrijd. Hier brengt ze de wens van Margaret in vervulling: om voordat ze gaat trouwen, het leven als een “normaal persoon” te ervaren.

Vanessa Hudgens keer weer terug als Stacy, en minstens één dubbel van zichzelf (Lady Margaret). Maar misschien zelfs wel meer. In het tweede deel dat in 2020 uitkwam, speelde Vanessa ook Fiona, de kwaadaardige nicht van Margaret die de troon wil stelen. Ook keren Sam Palladio en Nick Sagar terug als Prins Edward en Kevin. Er komt ook een nieuwe personage, genaamd Peter Maxwell. Peter wordt gespeeld door Remy Hii, bekend van Spider Man: Far From Home.

Mark Mainz/NETFLIX © 2021

Wat is de plot van The Princess Switch 3: Romancing The Star?

De Netflix-beschrijving luidt: “Wanneer een kostbaar relikwie wordt gestolen, roepen Margaret en Stacy de hulp in van Fiona om het terug te halen… en de vonken van een kerstromantiek nieuw leven in te blazen.”

Wanneer is de film te zien op Netflix en is er een trailer?

The Princess Switch 3: Romancing The Star komt op 18 november op Netflix. Er is nog geen trailer uit, dus we moeten voor nu nog even doen met de eerste twee delen. Die wij zeker gelijk opnieuw gaan kijken.

Tick, Tick… Boom! is de nieuwe Netflix-musicalfilm met Andrew Garfield en Vanessa Hudgens