Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 5 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Thijs Boermans en Anna Nooshin samen te zien in vlog: ‘Spekbaby om komst’

Anna Nooshin en Thijs Boermans kiezen er bewust voor om niet samen op social media te verschijnen. Toch is dat wel lastig als je samen iets moois deelt: zoals een baby’tje. Het kindje van Anna en Thijs is nog niet geboren maar toch kan de nu al trotse vader het niet laten om wat beelden te delen van de echo-afspraak. En tsja.. daar is Anna natuurlijk onderdeel van.

De eerste vlog ‘samen!’

Een spekbaby op komst

Als je een baby krijgt is het niet vanzelfsprekend dat alles altijd goed gaat. Daarom krijg je als zwangere vrouw echo’s om te checken hoe je baby groeit. En het kindje van Anna en Thijs groeit hard, ‘hij/zij’ zit zelfs boven de groeicurve. “De laatste keer dat we gingen kijken, bleek volgens de grafiek dat het kind te dik is,” lacht Thijs. “Niet te dik!” hoor je Anna op de achtergrond roepen.

Tijdens de echo zien we dat de baby gedraaid is en dat het inderdaad een ‘dikkerd’ is, zoals Thijs zelf zegt. Het kind loopt voor op schema, laten we het zo maar zeggen. Bekijk de schattige video hieronder:

@thijsboermans

We hebben een spekbaby op komst😂🥰 #f #fyp #foryou #echo #baby

♬ original sound – Thijs Boermans

Eindelijk samen

De volgers van het stel zijn helemaal blij met deze video-update. “Wat een schattig stel. ♥️heel veel geluk. En heerlijk toch spekkies 🥰”, reageert iemand. “Jullie zijn super leuk en lief samen ❤️❤️❤️🥰🥰” reageert een ander.

In augustus maakte Anna bekend zwanger te zijn. De twee daten al een tijdje, maar het is nog niet zo lang ‘officieel’, voor de buitenwereld. Nu is het wel héél erg officieel, aangezien de twee nu een echt gezinnetje worden. De reacties op de bekendmakingsvideo zijn uitgeschakeld, maar we kunnen ons voorstellen dat alle vrienden en familie van het stel ontzettend blij zijn. En daarbij de volgers nu dus ook, omdat er steeds meer gedeeld wordt.

Thijs Boermans over zwangerschap Anna: ‘Fucking eng’