Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens een viral TikTok-video is dit wat single vrouwen doen na werktijd

Het leven van de single vrouw gaat niet altijd over rozen. Soms mis je gewoon de liefde, een gesprekspartner, iemand om bij thuis te komen. Aan de andere kant is het ook prettig om je eigen ding te doen en met niemand rekening te hoeven houden. Het TikTok-account @homecoming.diary denkt te weten wat vrouwen doen na werktijd. Hoe ziet zo’n avondroutine er uit?

Vrijgezellenleven

Er is alleen één probleem: TikTok-gebruikers herkennen de situatie in de video he-le-maal niet. Dit zorgt dan wel weer voor vermakelijke reacties. Het gaat om de volgende video:

@homecoming.diary

What do u do after work?🤳#foryou #fyp #home #cooking #roomtour

♬ original sound – love dream

In deze video is te zien hoe een vrouw thuiskomt na een dag werk en maar liefst 38 gadgets gebruikt (oké, we hebben ze niet geteld maar het zijn er veel) om haar avond door te komen. TikTokkers reageren dan ook massaal op deze viral video, die inmiddels meer dan 16 miljoen keer bekeken is. De een reageert met: “Did she just used 7 devices for cooking to end up with noodle soup with some salad and a tomato?” en een andere gebruiker reageert het volgende: “Im sorry, are u living in the future or what.” Ook staan er veel bijdehante opmerkingen tussen zoals: “I’m a single women and trust me , I’m not starting a 2nd shift of nonsense when I get home 🤦🏻‍♀️”

Heel social media reageert

De video is inmiddels ook populair op Twitter en het regent dan ook reacties. Positief? Niet echt. Twitteraars zijn compleet in de war door wat ze net hebben gezien.

5 herkenbare situaties als je met je vriendinnen een vakantie boekt (corona-editie)