Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Is Blind krijgt een tweede seizoen en dit is alles wat wij weten

Goed nieuws! Een van onze favoriete datingprogramma’s: Love Is Blind, keert terug naar Netflix voor een tweede seizoen. Dit maakt Netflix onlangs bekend en dat is niet het enige goede nieuws. Ze laten ook weten aan dat er sowieso een derde seizoen van het programma komt!

Hoe leuk is dat?!

Love Is Blind seizoen 2

Unscripted Originals & Acquisitions, de Vice President bij Netflix maakt dit nieuws bekend: “Het is ongelooflijk om te zien hoe Netflix-leden overal reageren op de rauwe, authentieke verhalen van echte mensen en echte belangen.

We zijn trots op het creëren van een favoriete show voor elke smaak, en we zijn verheugd dat fans al deze series met zoveel enthousiasme en gedeelde passie hebben omarmd. We kijken ernaar uit om onze leden nog meer plezier te bezorgen.”

De show

Eerst een kleine recap, want wat waar gaat Love Is Blind over?

Love Is Blind is een datingshow, maar niet zomaar een datingshow. Er is namelijk een twist: deelnemers moeten proberen een connectie te maken zonder elkaar te zien. Dit doen ze door op dates te gaan in de ‘pod’.

De officiële beschrijving van Netflix is: “De serie volgt 30 mannen en vrouwen in de hoop liefde te vinden. Gedurende 10 dagen daten de mannen en vrouwen elkaar in verschillende ‘pods’ waar ze met elkaar kunnen praten maar elkaar niet zien. beslissen, mogen ze een aanzoek doen aan de persoon met wie ze willen trouwen.”

Is er een trailer en een releasedatum?

Jazeker! Netflix deelde 13 januari de eerste beelden van het tweede seizoen van Love Is Blind. Hoewel ze in de teaser nog niet de nieuwe deelnemers laten zien, laat het wel zien waar het allemaal om draait in het programma: de ‘pod’ en de liefde vinden.

Deze maand maakte Netflix bekend dat we niet lang meer hoeven te wachten op het nieuwe seizoen. We kunnen het nieuwe seizoen namelijk al op 11 februari bekijken!

Waar vindt het tweede seizoen plaats?

Het eerste seizoen van Love Is Blind werd gefilmd in Atlanta, Georgia. Volgens TV Line is het tweede seizoen in Chicago opgenomen. Maar producers laten weten ook graag een internationale versie van Love Is Blind te willen maken.

Wat heeft Chris Coelen (de maker van de show) over Love Is Blind seizoen 2 gezegd?

Aan OprahMag.com vertelt Chris Coelen dat hij de show voor vijftien of zelfs twintig seizoenen ziet doorgaan. We kunnen niet wachten!

Patrick uit MAFS Australië ondergaat enorme transformatie en het resultaat is geweldig