Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Patrick uit MAFS Australië ondergaat enorme transformatie en het resultaat is geweldig

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australië gaat bijna van start en we zijn nog maar net bijgekomen van het afgelopen seizoen.. Los van de drama-koppels (zoals Bryce & Melissa en Jake & Bec) waren er ook leuke koppels en dan hebben we het vooral over Patrick en Belinda. De 28-jarige Patrick Dwyer is een in ‘t dagelijks leven personal trainer met een vriendelijke persoonlijkheid. Hij werd gekoppeld aan de onervaren Belinda en samen waren ze erg schattig.

MAFS-avontuur

De twintigers Patrick en Belinda hadden voor hun deelname aan Married At First Sight allebei nog niet zoveel ervaring met de liefde. Dit resulteerde in lieve, soms wat ongemakkelijke situaties. Toch ging het erg goed met de twee en vonden ze elkaar met de dag leuker. Aan het einde van de show bleven ze dan ook samen! Helaas plaatsten ze afgelopen Juli een bericht op hun Instagram met de mededeling dat ze tóch besloten hebben om hun relatie te verbreken, omdat hun doelen in het leven anders bleken te zijn.

Een nieuwe Patrick

Tijdens het experiment bleek Patrick een ontzettend gevoelige, lieve en zorgzame jongen. Hij was enthousiast én gek op Belinda. Zo gek, dat hij soms niet zo goed wist hoe hij zich rondom Belinda moest gedragen, wat weer zorgde voor extra ongemakkelijkheid. Patrick zag er altijd verzorgd uit maar er was één puntje waar hij niet helemaal tevreden mee was: zijn tanden. Hij heeft na de break-up dan ook niet stilgezeten en hij wilde van die scheve tanden af.

Hij laat weten: “Not going to lie, after seeing my teeth on MAFS I realised how bad they were and started to get self conscious about my smile. I did get a lot of negative comments about my teeth but it was when I personally started to dislike them that it started to bother me.”

Ook MAFS-maatje Jake heeft een nieuw, stralend gebit en de twee zijn trotser dan ooit:

Wat een verschil! Hij lijkt nu zelf een beetje op ‘The Bold Type‘-acteur Dan Jeannotte (Ryan a.ka. Pinstripe) vinden jullie ook niet!?

The bold type

Married At First Sight Australië deelt spannende trailer van nieuw seizoen dat begint op NYE