Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Married At First Sight Australië deelt spannende trailer van nieuw seizoen

Het is een van onze favoriete programma’s.. Married At First Sight Australië. Op een of andere manier doen de ‘aussies’ het toch beter. Meer drama, een beter concept.. gelukkig neemt Nederland in 2022 het format over en kunnen we hopelijk genieten van meer drama maar ook van meer verliefde stelletjes. In Australië is het bijna zover: dan gaat seizoen 9 van start.

Dat is pas een goede manier om het nieuwe jaar in te luiden.

Married At First Sight Australië

Tijdens het sociale experiment worden mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschap, gedeelde normen en waarden, interesses en uiterlijke voorkeuren. Uiteindelijk worden er koppels gevormd die elkaar pas op de bruiloft ontmoeten. Dit is inclusief schoonfamilie. Op 31 januari begint seizoen 9 in Australië op Channel 9. Wat een begin van het nieuwe jaar! Dit betekent helaas wel dat wij nog eventjes moeten wachten tot het nieuwe seizoen op Videoland staat. Maar er zijn vast genoeg sites waar je de serie al kunt kijken (meestal.. gelukkig).

Trailer nieuw seizoen

Married At First Sight is zo’n hit en elk jaar wordt het spannender en beter. Dit jaar deelt de Australische zender wel een hele spannende trailer met als titel ‘The countdown to love’. Erg passend voor oudejaarsavond, als je het ons vraagt.

Bekijk de trailer hieronder:

Deelnemers MAFS

Channel 9 deelt nog geen informatie over de aanstaande bruiden en bruidegommen, maar wát zien ze er knap uit. Dat is wel eens anders geweest.. Deze trailer maakt ons in ieder geval ontzettend nieuwsgierig en maakt dat wij eigenlijk niet meer kunnen wachten.

MAFS NL

Goed nieuws: ook ons koude kikkerlandje komt met een vernieuwde én verbeterde versie van dit populaire programma! Het oude format ligt in de prullenbak en het wordt deze keer net zoals de Australische versie. Het nieuwe seizoen van Married At First Sight (NL) is te zien vanaf 4 januari.

Baby recap: déze (reality)sterren zijn in 2021 bevallen van hun eerste kindje