Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Heftige eliminatie tijdens Prince Charming: Chris stuurt niet één maar twee mannen naar huis

Heb jij de nieuwe aflevering van Prince Charming al gezien? De mannen zetten alles op alles voor wat quality time met de knappe Chris. Ook deze aflevering staat er weer een challenge op het programma én moeten er zelfs 2 mannen naar huis.

Nog niet gezien? Dit artikel bevat spoilers.

Prince Charming weet wat ‘ie wil

In de nieuwste aflevering moeten de mannen zich van hun creatiefste kant laten zien. Ze hebben allemaal een foto meegenomen van iemand die hen dierbaar is. Voor de een is dat zijn oma, voor de ander zijn broer. Chris geeft de opdracht om deze band uit te beelden met.. klei. Jawel, klei. Sommige mannen zijn enthousiast en gaan er lekker op los. Anderen weten niet zo goed wat ze met het hoopje klei aanmoeten en moeten het meer hebben van het verhaal er om heen. Uiteindelijk winnen Jakop en Lars deze uitdaging en zij mogen dan ook met de prins op date.

On-ge-mak-ke-lijk

De date met Lars begint goed. De twee kunnen lekker kletsen en eten ondertussen een ijsje. Als het tijd is om te gaan, wil Chris Lars een kus geven maar dan schiet Lars in paniek en draait hij zijn hoofd weg. Tijdens het shot daarna kan Lars wel door de grond zakken..

Deze 12 mannen gaan proberen het hart van ‘Prince Charming’ Chris te veroveren

Romantiek in Italië

Tijdens de date met Jakop spatten de vonken er vanaf. Het was al duidelijk dat er een sterke chemie is tussen Chris en Jakop en dat wordt tijdens deze date zeker bevestigd. Uiteindelijk wordt er zelfs (echt) gezoend. De andere mannen voelen ook dat Jakop stiekem een streepje voor heeft en raken toch ietwat jaloers.

Niet één maar twee mannen moeten Il Palazzo verlaten

Tijdens de eliminatie zien we dat er nog maar 5 dasspelden te vergeven zijn.. met nog 7 mannen in het spel. Chris kiest er uiteindelijk voor om Lars (van de ongemakkelijke date) en de goedlachse Michael naar huis te sturen. Hij voelt met beiden geen romantische klik en gaat dus verder met Scott, Jimmy, Lesley, Jakop en Marcel.

Opgelet: de nieuwe Prince Charming is bekend!