Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Douwe Bob reageert op alle haatberichten met deze geniale Instagrampost

Vorige week werd bekend dat Douwe Bob nog een keer vader wordt, maar er blijkt zelfs derde vrouw in het spel te zijn waar hij afgelopen december 贸贸k kind mee heeft gekregen. Met geen van deze drie vrouwen heeft Douwe Bob een relatie.. Volg jij het nog? Douwe Bob heeft in ieder geval een duidelijke boodschap voor zijn haters.

Vader Douwe

Douwe Bob werd afgelopen december vader van dochtertje Bobby Lou, die hij met Loes van Delft kreeg. Vorige week maakte hij het nieuws bekend een zoontje met zijn ex Anouk te krijgen. Heel Nederland was verbaasd, want was hij niet pas vader geworden? Toch bleek dat niet eens het meest shockerende nieuws: hij blijkt afgelopen december zelfs twee keer vader te zijn geworden.. bij twee verschillende vrouwen dus.

Op Facebook bevestigd hij de geruchten: 鈥淛a, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.鈥

Een zoontje

Hij krijgt samen met ex-vriendin Anouk een zoontje. Hij laat weten: 鈥淲ij zijn trots. @anouk_elizabeth en ik krijgen een zoon. We probeerde het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m鈥檔 prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje. Het leven is een wervelwind.
Ride it.鈥

Haters gonna hate

Dat veel mensen hier een uitgesproken (negatieve) mening over hebben werd duidelijk na alle haatberichten die Douwe Bob ontving op zijn Instagram-kanaal. Douwe is hier niet zo van onder de indruk en hij heeft dan ook een duidelijke boodschap voor al zijn 鈥榟aters鈥:

Douwe Bob gaat lekker: ook deze realityster ging met hem op date