Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 12 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Zijn Love Islands Eyal Booker en zijn vriendin Delilah Hamlin uit elkaar?

Geruchten gaan dat Eyal Booker (bekend van Love Island) en Delilah Hamlin na een relatie van bijna drie jaar hun eigen weg gaan. De break-up zou kort voor oudejaarsavond gebeurd zijn. Bericht gaat rond dat Delilah op zoek was naar een frisse start voor het nieuwe jaar.

Love Islands’ Molly-Mae Hague ligt onder vuur na onhandige opmerking in podcast en haar management reageert

Eyal Booker en Delilah Hamlin uit elkaar

Eyal en Delilah waren samen sinds 2019 maar na meer dan twee jaar samen hebben ze toch besloten uit elkaar te gaan. Volgens een bron was het Delilah die de relatie verbrak vlak voor oudejaarsavond.

De bron vertelde aan The Daily Mail: “Het was belangrijk voor haar dat 2022 een nieuwe start kon zijn en op dit moment wil ze single zijn en zich concentreren op haar carrière.”

“Vorig jaar beleefde ze een aantal moeilijke tijden”, vervolgt de bron. “Maar ze is er sterker dan ooit uitgekomen en is gelukkig, geniet van tijd met vrienden en familie en kijkt positief naar de toekomst.”

Relatie

In april 2019 ontstonden de eerste geruchten dat de twee aan het daten waren. Dit was nadat Delilah Eyal op Love Island had gezien en hem toen een DM had gestuurd. Vervolgens werden de twee samen gespot op Coachella. In juni van dat jaar bevestigden de twee dat ze inderdaad een koppel waren.

Maar naast hun relatie ontstonden er ook een paar verrassende vriendschappen. Delilah’s zus Amelia Hamlin kreeg een relatie met niemand minder dan Scott Disick (ja de ex van Kourtney Kardashian) en de vier spraken dan ook vaak samen af. Daarnaast leidde dit tot het verhaal van Scott die Megan Barton-Hansen een DM stuurde over de manier waarop ze Eyal behandelde in hun seizoen van Love Island.

Het koppel heeft nog niet gereageerd over hun breuk.

Love Islands’ Megan Barton-Hanson is klaar met alle plastische chirurgie: “je gaat niet meer van jezelf houden”