Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 20 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit is de trailer van de Koreaanse versie van La Casa de Papel

De originele (Spaanse) versie van La Casa de Papel is inmiddels tot een einde gekomen en voor alle fans hebben we fijn nieuws! Er is een Koreaanse versie gemaakt en de trailer is vandaag uitgebracht. In deze trailer zien we de personages – De Professor gespeeld door Yoo ji-tae, Tokyo gespeeld door Jung Jong-seo en Berlijn gespeeld door Park Hae-soo van Squid Game – voor het eerst in actie. De iconische rode jumpsuits met traditionele Hahoe maskers wakkeren de spanning des te meer aan.

Over La Casa De Papel: Joint Economic Area

Korea staat aan de vooravond van de eenwording en Noord- en Zuid-Korea drukken een Eenheidsmunt als basis voor de opbouw van een stabiele gezamenlijke economie. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen van de mensen zorgt de gemeenschappelijke munt er enkel voor dat de rijken rijker worden, wat leidt tot grote ongelijkheid. Een groep dieven, waaronder Tokyo, een ex-soldaat uit het Noorden, verenigt zich tegen deze oneerlijke wereld.

Een overval

Onder leiding van een meesterbrein dat bekend staat als ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een overval als nooit tevoren: het stelen van geld dat nog niet bestaat. Echter staan een gezamenlijke task force, geleid door de Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woojn, een Noord-Koreaanse agent genaamd Cha Moohyu, epische mind games en tijd hen in de weg.

Benieuwd naar de trailer? Bekijk ‘m hieronder:

Joint Economic Area Part 1 is vanaf 24 juni wereldwijd en exclusief te zien op Netflix.

Spin-off

Oók komt er nog een soortgelijke serie, Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er in 2023 een spin-off komt. Deze serie volgt het verhaal van het ingewikkelde personage Berlin. Pedro Alonso, de acteur die Berlin speelt, keert terug in zijn rol.

5x Koreaanse skincare hacks die je direct aan je routine wil toevoegen