Emma Toussain
Emma Toussain Reality 29 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Twee Bachelors? Dat zorgt voor strijd, zo is te zien in de eerste beelden

Over precies een week barst het meest romantische sprookje op de Nederlandse televisie weer los: niet één, maar maar liefst twee begeerlijke mannen gaan op zoek naar de ware in ‘De Bachelor’. Maar.. twee mannen en twee keer zo veel vrouwen, dat zorgt voor strijd. Helemaal als blijkt dat er dubbel zo veel kans is..

De Videoland Original ‘De Bachelor’ is vanaf donderdag 7 maart wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland.

Een heftig seizoen van De Bachelor? Het lijkt er wel op

In de nieuwste beelden, vrijgegeven door Videoland, is te zien dat twee Bachelors voor heel wat opschudding zorgen. Want nu hebben de meiden twee mannen waar ze interesse in kunnen hebben. Enne.. de Bachelors hebben nu twee keer zo veel vrouwen. Drama gegarandeerd, zo is te zien in onderstaande video.

Dit zijn de twee Bachelors

We stellen ze nogmaals aan je voor.

Paul, 31 jaar

Paul is topadvocaat en komt via zijn werk op de meest flamboyante en exclusieve feesten. Toch geniet hij het meest van een Amsterdamse kroeg of een leuk festival. Voor Paul is zijn familie het allerbelangrijkst en hij reist dan ook het liefst samen met zijn zus de hele wereld over. Hij lijkt alles te hebben, behalve de liefde waar hij zo naar snakt. Paul zoekt een vrouw met wie hij zijn kijk op het leven deelt en met wie hij kan lachen: iemand die anders is dan anderen en buiten de lijntjes kleurt.

Rien, 33 jaar

Riens leven lijkt één groot sprookje: hij woont op Ibiza, neemt elke dag een frisse ochtendduik in de zee, is vastgoedondernemer en is lief en avontuurlijk. Hij kent álle romantische plekjes van het eiland op zijn duim en staat te popelen om zijn toekomstige liefde onder te dompelen in het ultieme eilandbestaan. Rien valt op uiteenlopende types, maar kijkt vooral of het op zielsniveau klikt. Hij is ten slotte op zoek naar de moeder van zijn kinderen. Rien is ook model en influencer en had eerder een relatie met Vivian Hoorn. Dus mocht je hem al kennen, dan weet je nu waarvan.