Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 26 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Emily in Paris seizoen 2

Het is eindelijk zover: Emily in Paris seizoen 2 staat op Netflix en wij kunnen niet wachten om het te bingen. Daar lijken veel fans het mee eens te zijn, want ze gaan op Twitter helemaal los over het tweede seizoen en ze zeggen allemaal hetzelfde. Niet zo gek natuurlijk, want fans – inclusief wij – hebben een hele tijd gewacht op het nieuwe seizoen.

Wij delen de beste reacties.

Emily in Paris seizoen 2

Op 2 oktober 2020 werd het eerste seizoen van Emily in Paris op Netflix geplaatst. Die hebben we – ons kennende – natuurlijk binnen een paar dagen uitgekeken, toen moesten we een hele tijd wachten op seizoen 2. Gelukkig was het gisteren zover en kunnen we nu weer genieten van de serie en Emily’s avonturen in Parijs.

In het vorige seizoen van Emily in Paris hebben we gezien dat Emily een hete nacht beleefde met Gabriel en dat is precies het punt waar seizoen 2 weer begint. We zien Emily die nog steeds met deze gebeurtenis in haar hoofd zit. Niet zo gek, want Gabriel is natuurlijk de ex van haar goede vriendin Camille en niet te vergeten: het was de avond van haar leven. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen in seizoen 2.

Emily in Paris seizoen 2: deze knappe gezichten worden aan de cast toegevoegd

Twitter

Veel fans bespreken op Twitter wat ze van series of films vinden en dat gebeurt natuurlijk ook met Emily in Paris. Alle fans gaan namelijk compleet los op Twitter over de serie en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “Just finished watching Emily in Paris Season 2 and i miss Paris! Huhu. Hope I could go back next summer. Bonne nuit! ✨ “

Een andere fan schrijft: “i just hate binged emily in paris season 2 and now all i can think about is Alfie #EmilyInParis2” en een derde fan voegt toe: “pov: i have an exam tomorrow *just finished Emily in Paris season 2*”

Ben jij al begonnen aan seizoen 2 van Emily in Paris?

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL