Emma Toussain
Emma Toussain Reality 14 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Verhulstjes geven gouden tip voor makkelijk broodje: reep chocola in stokbrood

De Verhulstjes hebben héél wat geld op de bank staan, toch zijn ze niet vies van de ‘simpele’ dingen in het leven en dat maakt het juist zo leuk om naar de familie te kijken. In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen zijn ze in Frankrijk om de jeugdcamping van Gert te bezoeken. Als het tijd is voor lunch kiezen ze niet voor een sterrenrestaurant, maar voor iets heel anders. En da’s eigenlijk een gouden tip.

Als je houdt van zoetigheid is dit de perfecte lunchmaaltijd.

Verhulstjes geven gouden tip voor makkelijk broodje: reep chocola in stokbrood

De familie deed ‘t vroeger vaker, maar inmdiddels zijn ze wel wat anders gewend. Een huis in Saint-Tropez, luxe.. toch denken ze vaak terug aan hun jeugd en dat is helemaal duidelijk nu Gert graag zijn jeugdcamping in de Ardèche wilde bezoeken. Na een potje kano varen hebben ze trek en Ellen weet daar wel iets op: die reikt de familie een stuk stokbrood aan én een reep chocola. Voor erin! We zeiden al, heel erg slim als je houdt van zoet beleg op brood.

En.. ook nog eens ontzettend goedkoop. Voor nog geen 2 euro heb jij een lekkere lunch, handig als je student bent of simpelweg een goedkoop broodje wil maken.

Onverstaanbaar voor ons

Het realityprogramma heeft in Nederland enorm veel fans en veel mensen konden dan ook niet wachten tot de eerste aflevering van het nieuwe seizoen daar was. Toch viel er iets op.. zonder ondertiteling is het voor ons af en toe wat lastig verstaan. De ondertiteling was niet aanwezig waardoor dat opeens pijnlijk duidelijk werd. Gelukkig is dat helemaal opgelost en kunnen we zonder gespitste oortjes genieten van het nieuwe seizoen.

Elke zondag staat er vanaf 21.00 uur weer een nieuwe aflevering van de realityshow online. Aflevering 3 is dus nog eventjes wachten!

Deze wrap geïnspireerd op de Zinger Burger van KFC gaat viral op TikTok