Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 16 juli 2019

10 dingen die je alleen begrijpt als je geobsedeerd bent door je verjaardag

Nog maar één nachtje slapen, dan is het zover. Je hebt hier het hele jaar op gewacht en bent al weken bezig met de voorbereiding van jouw verjaardag. Dit is zonder twijfel de leukste dag van het jaar om heel veel redenen. Let's get this party started.

De dag na je verjaardag start je alweer met aftellen. Ben jij ook zo iemand die leeft voor haar verjaardag? Dan herken jij jezelf vast in onderstaande punten.

Sommige mensen geven nou eenmaal meer om hun verjaardag dan anderen. En dat is oké.

Verjaardag

Jouw verjaardagsfeestje kan je niet groot genoeg zijn. En dat snappen we helemaal. Hieronder tien herkenbare momenten voor de meiden die niet genoeg kunnen krijgen van hun eigen verjaardag.

1. Je snapt niet waarom anderen hun verjaardag niet leuk vinden

Ongelofelijk maar waar, er bestaan ook mensen die níet van hun verjaardag houden. Hoe is het mogelijk? Jij snapt daar echt helemaal niks van want jouw verjaardag is je lievelingsdag. Vergeet Kerst, vergeet carnaval, en alle andere feestdagen waar je ook heel erg blij van wordt. Ze stellen allemaal niks voor vergeleken bij jouw verjaardag.

2. Je wilt vrij zijn op je verjaardag

Als jij jarig bent wil je de hele dag kunnen doen wat jij wilt. Werken, ho maar. Je hebt hier echt wel een vakantiedag voor over. Jij staat op je gemakje op, verzorgd jezelf lekker in de douche, gaat heerlijk lunchen en bereid jezelf natuurlijk voor op hét feestje van het jaar. Die van jou haha.

3. Je organiseert de beste feestjes

Jij bent dol op verjaardagen en regelt voor jouw vriendinnen de leukste surprise party’s ever. En eigenlijk ben je best wel jaloers op die feestjes want niemand kan ze evenaren voor jou. Het liefst zou je dus je eigen surprise party organiseren zodat je zeker weet dat aan alles is gedacht.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Hahaha! Je kunt nu een Temptation Island verleider boeken voor je verjaardag

4. Je verwacht dat iedereen weet dat het jouw dag is

Als je wakker wordt verwacht je dat jouw telefoon volgespamd is met Facebookberichten, telefoontjes en appjes. Want duhhh, al jouw vriendinnen, collega’s, familieleden en vage kennissen hebben jouw verjaardag in hun agenda staan. Met een uitroepteken erbij.

5. Je verjaardagsoutfit mag wel wat kosten

Omdat het jouw verjaardag is pak je flink uit met het scoren van een mooie outfit. En daar geef je gerust een half maandsalaris aan uit. Je zou het vreselijk vinden als je een jurkje aan moest doen die je al vaker hebt gedragen. Op naar de stad.

6. Ben jij ook in juli jarig?

Als je iemand tegenkomt die in dezelfde maand jarig is als jij voelt het meteen alsof jullie een band hebben. Op het moment dat je erachter komt dat jullie in dezelfde maand jarig zijn gil je uit OMG ben je ook in juli jarig?! Zóóóóó leuk.

7. Je bent allaaaaaaaang aan het aftellen

Nog maar 217, 216, 215, 214… nachtjes slapen tot je jarig bent. Dat gaat echt sneller dan je denkt. Maanden van te voren vertel je al tegen iedereen dat je bijna jarig bent.

8. Het liefst vier je een meerdaagse verjaardag

Hoe meer feestjes, hoe meer vreugde en hoe meer cadeaus voor jou. Jij geeft het liefst drie verschillende feestjes, één voor je familie, één voor je vriendinnen en één voor je collega’s. Yihaaaaa.

9. Je pakt uit met de taart

Trouwtaarten zijn ingetogener dan jouw birthday cake want HALLO jij bent jarig. Een taart van drie lagen met rozen van marsepein en kaarsjes is nog maar het begin. Ze zeggen niet voor niks: The more you weigh, the harder you are to kidnap. Stay safe. Eat cake. Dan doen we dat maar.

10. Je weet wie er allemaal op jouw dag jarig zijn

Jeroen van der Boom, Meryl Streep en Lisa Loïs. Jij weet précies wie er op jouw verjaardag jarig zijn en dat maakt deze bekendheden voor jou nog een stukje specialer.

Reageer op artikel:
10 dingen die je alleen begrijpt als je geobsedeerd bent door je verjaardag
Sluiten