Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 16 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Maak kennis met de verleidsters van Temptation Island: Love or Leave

Yeah! Er komt weer een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave! We moeten nog eventjes wachten tot het wordt uitgezonden, maar wij laten jullie alvast kennis maken met de single lady’s!

Vanaf 30 maart is Temptation Island: Love or Leave te zien bij Videoland.

Ontmoet de verleidsters

Het vorige seizoen was weer een hoop drama en sensatie, and thats how we like reality tv.  Ook dit seizoen is de presentatie weer overgelaten aan Monica Geuze en Kaj Gorgels. Zij zullen getuigen zijn van de koppels die de relatietest aangaan. Natuurlijk is de grootste vraag van dit seizoen ook weer: zijn de koppels voor elkaar bestemd? Of bouwen de singles een connectie op in de paradijselijke omgeving van Mexico? De single dames zijn in ieder geval helemaal klaar voor het avontuur! Dus maak alvast kennis met de verleidsters van Temptations Island: Love or Leave 2023.

Noortje (21)

Noortje is niet naar het paradijselijke Mexico gekomen om lol te trappen. Deze dame is toe aan een serieuze connectie met iemand. Ze weet goed wat ze wil en dit verwacht ze ook van haar toekomstige man. Ze is op zoek naar een stoer, oprecht en enthousiast iemand die sterk in zijn schoenen staat.

Noortje Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Gwen (20)

Ook Gwen doet mee aan dit avontuur om de liefde te vinden. Haar ideale man heeft humor en met haar eventuele partner wil ze graag een juiste balans vinden tussen samen zijn en elkaar vrijlaten. Humor en vertrouwen is voor Gwen een echte must in een relatie.

Tom Cornelissen RTL beeldbank

Samirah (24)

Deze verleidster is helemaal klaar voor een nieuwe man in haar leven. Ze valt op sportieve mannen die positief in het leven staan. Samirah is een echte praatjesmaker en is met haar gevoel voor empathie goed in het geven van advies.

Samirah Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Melanie (26)

Melanie is een sportieve vrouw en staat actief in het leven. Ze is er helemaal klaar voor om een ambitieuze, zelfverzekerde man met humor aan haar zij te hebben staan. Melanie is een echt feestbeest maar heeft ook een serieuze kant.

Melanie Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Isabella (22)

Isabella omschrijft zichzelf als een trouwe knuffelbeer. Zij ziet het wel zitten om over een aantal jaar aan kinderen te beginnen en een eigen gezin te stichten. Hiervoor is ze opzoek naar een lieve man waar ze op kan bouwen, maar ze vindt het ook belangrijk dat een man haar zo nu en dan tegengas kan geven.

Tom Cornelissen RTL beeldbank

Lisa (21)

Lisa staat positief in het leven en is vaak in de sportschool te vinden. Zij gaat tijdens Temptation Island dan ook opzoek naar een man die graag met haar mee gaat sporten. Ze houdt van ondernemende en dominante mannen, het liefst iets ouder dan zijzelf. Helaas is ze de ware nog niet tegengekomen dus die hoopt zij op Mexico te gaan vinden.

Lisa Temptation Island
Tom Cornelissen RTL beeldbank

Marisol (25)

Hoewel ze nog single is, vindt Marisol zichzelf een echt relatiemens. Na anderhalf jaar vrijgezel te zijn geweest is ze dan ook weer klaar voor de liefde. Ze valt op verzorgde, spontane mannen met een sociaal karakter. Ze is een echte knuffelbeer met een pittig randje en hoopt dit ook bij haar partner te vinden.

Tom Cornelissen RTL beeldbank

Dit vinden mannen juist ontzettend aantrekkelijk aan de vrouw