Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 14 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo voelt het vanuit een mannelijk perspectief om verliefd te worden

Ben jij er ook altijd al benieuwd naar geweest? Hoe voelt een man zich als hij verliefd wordt? Wij vrouwen weten van onszelf maar al te goed hoe het voelt, maar vinden het soms lastig om te ontcijferen wanneer dit nou bij een man het geval is.

Maar zoek niet verder, want wij vertellen je precies hoe het vanuit een mannelijk perspectief voelt om verliefd te worden.

Mannelijk perspectief op verliefd worden

We kennen allemaal de starende blikken die mannen geven in films. Alsof de hele wereld om hun heen verdwijnt en ze alleen nog maar de vrouw waarop ze verliefd zijn kunnen zien, alleen nog maar aan haar kunnen denken en alleen nog maar met haar bezig zijn. Herkenbaar?

Maar we komen er steeds vaker achter dat films niet echt de werkelijkheid laten zien. Is dat op dit vlak ook het geval? Dat vragen veel mensen zich af. Maar op TikTok lijken we antwoorden te kunnen vinden, want daar omschrijft een man hoe het vanuit zijn perspectief voelt om verliefd te worden op een vrouw. Zij woorden: “Falling in love with you felt like you’re living that imagination that you had of that person and that life that you wanted and that that’s coming together. So that’s what it felt like.”

@jessica.stocker

The fantasy coming to life 🥲

♬ Somewhere Only We Know – rhianne

Reacties

Er is dus nog steeds hoop voor echte liefde als we dit horen. Dat lijken andere vrouwen in de reacties ook te denken. Zo schrijft een kijker: “Awwe that’s so romantic, happy you have this kind of love, every person should have it 😍”

Andere kijkers schrijven: “That’s 😩such a great description! 👏🥰”, “Awe…has nothing to do with me but witnessing this makes me happy 💕”, “This is just confirmation to continue daydreaming and being delusional” en “Now that’s a man in love. ❤️”

Fran (26): ‘Mijn Tinderdate kwam zwanger aan op onze eerste date’

Hoe voelt het voor jou om verliefd te worden?