Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 17 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Op zoek naar een beetje comfort? Wij hebben de 5 leukste slippers op een rij gezet

Aangezien het merendeel in Nederland nog steeds thuis aan het werk is, neigen we steeds meer naar comfort. Waarom zou je nog je mooie mantelpakje met je pumps aantrekken, als toch niemand het ziet? Precies ja, we don’t know. Wat we wél weten is dat het heerlijk is om comfortabele kleding aan te hebben tijdens het thuiswerken. En wat hoort daarbij? Inderdaad, lekkere slippers.

Om deze redenen zijn wij op zoek gegaan naar de vijf meest comfortabele en tegelijkertijd hipste slippers ever.

Slippers

Wanneer jij op niets anders loopt dan slippers, heb je geluk. Slippers zijn namelijk weer helemaal terug van weggeweest en enorm hip, hot and happening. En het leuke is: je kunt ze ook met alles combineren. Perfect voor als je thuis gaat chillen, maar ook ideaal om aan te trekken wanneer jij lekker het terras op gaat It’s all about the styling girls.

1. Paarse Adilette badslippers van Adidas, €24,99

Deze originele badslippers van Adidas zijn weer helemaal hip. Dat laten we ons geen twee keer zeggen want deze slippers lopen heerlijk. Helemaal leuk met dit zomerse kleurtje.

Bron: Adidas

2. Zwarte slippers van Birkenstock, €60

Ook dit paar is niet meer weg te denken uit het straatbeeld anno 2020. Superfijn, want ze zitten heerlijk. Draag ze onder een wijde linnenbroek en jouw outfit is compleet.

Bron: Birkenstock

3. Slip-on sandals van Monki, €30

Deze fluffy slippers lijken ons heerlijk om in te paraderen. En door de beige kleur kun je ze perfect combineren.

Bron: Monki

4. Manila slipper van leer van Mango, €39,99

Deze mooie, bruine schoenen zijn de elegantie zelve. Wedden dat jij hierin de show steelt? Dit exemplaar staat echt iedereen goed.

Bron: Bijenkorf

5. Slipper van Sandro, €77,50

Dit prachtexemplaar is nog in de sale ook! Deze slipper is zowel van leer als suède gemaakt en past bij zowel iedere outfit. Onder welke outfit ga jij dit paar rocken?

Bron: Bijenkorf

Lees ook: De zon schijnt dus we mogen weer: 8 x de leukste sandalen voor deze zomer