Redactie
Redactie Gezondheid 17 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

7 dingen die hij geweldig vindt aan jouw billen

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat mannen niet per se alleen vallen op grote billen, maar dat hun aandacht vooral wordt getrokken door de kromming van je ruggengraat. Als de kromming in je rug 45,5 graden is, ben je op je aantrekkelijkst aldus het onderzoek dat is uitgevoerd onder 300 mannen.

De kromming zorgt er namelijk voor dat je billen mooier afsteken en je silhouette aantrekkelijker wordt. Je billen lijken automatisch groter. Maar welke kromming jij ook hebt, hij blijft dol op je billen en wel hierom:

1. Hij kan er zijn hoofd op rusten

Hoe ideaal functioneren billen als kussens? Zo zacht. Zo perfect. Wij rusten toch ook graag onze hoofden op onze mannen hun billen? We begrijpen het prima.

2. Hij kan erin prikken, knijpen en bijten

Het zijn net grote speeltjes. Prikken, knijpen, bijten, alles kan. Een soort van multifunctionele voetbal. Al mogen ze er natuurlijk niet tegenaan schoppen.

3. Hij kan ze bewonderen in alle soorten kleding

Oh in jurkjes.. en in rokjes. Strakke spijkerbroeken of zelfs een joggingbroek. Billen zijn simpelweg overal goed in. Stel hakken er nog onder en je kan die mannen wegdragen.

4. Hij kan zijn gezicht erin begraven

Net als met twee heerlijke grote borsten kan hij ook heerlijk zijn gezicht in jouw billen begraven.

5. Hij kan er fijn tegenaan spoonen

Perfect, alsof ze ervoor bedoeld waren. Die billen zijn er voor hem zodat hij zich er perfect tegenaan kan duwen. Tja, het is natuurlijk stiekem ook heel heerlijk, daarom willen wij vrouwen ook wel eens de grote lepel zijn.

6. Hij kan erop slaan als jullie alleen zijn zonder dat het echt zeer doet

Billen kunnen gelukkig wel tegen een stootje, waardoor ze natuurlijk erg kletsbaar zijn. En we weten inmiddels dat mannen daar ook behoorlijk van houden. Als we het ze zouden toelaten zouden er waarschijnlijk wekelijkste concerten worden beoefend op onze billen.

7. Hij kan je er zo goed aan naar zich toetrekken

Handen erop, vastgrijpen en naar je toetrekken maar. Voilà, pure perfectie.

Lees ook: Dagelijks zonnebrandcrème gebruiken? Jazeker! Kijk maar naar de huid van je billen