Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 29 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn vijf mooie én makkelijke Halloween make-up looks voor een last-minute feestje

Halloween komt steeds dichterbij, YAY! Grote kans dat jij binnenkort nog een leuk feestje hebt, waarbij je wilt shinen met een goede look. Toch is het nog best lastig om een goede make-up look te vinden die ook nog eens makkelijk na te maken is. Gelukkig ben je op TikTok aan het juiste adres, want daar is genoeg inspiratie te vinden. Wij delen een paar favorieten.

TikTok to the rescue.

Dit zijn vijf mooie én makkelijke Halloween make-up looks

Vooral als je geen held bent in make-up kan het nog best moeilijk zijn om een goede Halloween make-up look te bedenken en ook nog is na te maken. Maar maak je geen zorgen, hieronder staan wat make-up ideeën die leuk zijn voor Halloween én die ook nog super makkelijk zijn.

1. Clown

Voor deze make-up look heb je alleen wat zwarte eyeliner en rode lippenstift nodig. Maak een mooie winged eyeliner en zet ook een driehoekje onder je oog. Ga daarna met de lipliner en lippenstift aan de slag. Zorg ervoor dat de buitenkant van je lippen wat donkerder zijn dan de binnenkant. Easy peasy.

@mimiermakeup

Ib @DANIELLE #makeup #halloween

♬ original sound – R🍄

2. Skelet

Oké, een makkelijkere Halloween make-up look bestaat er niet. Voor deze look heb je alleen een tandenstoker, een zwarte eyeliner en wat zwarte oogschaduw nodig. Maak de tandenstoker zwart door middel van de eyeliner en zet zo strepen op je wangen en mond. Maak ze aan elkaar door een horizontale lijn te maken met de tandenstoker. Zet ook nog twee strepen op je neus en breng nog een klein beetje oogschaduw aan bij het begin van je wenkbrauwen. Ta-da!

@makeupbyash.x

Reply to @mellssmakeupp should i make this a mini series?🖤 #easyhalloweenmakeup #simplehalloweenmakeup #skullmakeup #5minutemakeup #halloweenmakeup2022

♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

3. The Purge

Ook voor deze make-up look heb je niet veel nodig. Maak een half rondje op je gezicht met een rood/roze kleur, hiervoor kan je bijvoorbeeld een lippenstift of oogschaduw gebruiken, net zoals op de video hieronder. Zet daarna een kruis op je ogen en op en langs je mond. Je kan het effect nog wat intenser maken door het uit te blenden met een oogschaduw en ga er als laatste nog een keer overheen met een witte eyeliner.

@millieleer

Purge Halloween makeup 🎃 what should I do next? #halloween #purge #purgemakeup

♬ original sound – Valeriya Eros

4. Black clown

We hebben de clown natuurlijk hierboven al vernoemd, maar deze Halloween make-up look is net zo mooi dat wij ook deze toch nog even moesten vermelden. Maak je ogen helemaal zwart met wat oogschaduw en gebruik weer een tandenstoker om strepen te zetten rondom je ogen en je mond. Maak bij je ogen driehoekjes en kleur je lippen in met een zwarte lippenstift. Classy in black.

@iammariaalexandra

Easy Halloween makeup: Clown 🤡 #halloween#clownmakeup#clown#makeup#tutorial#toothpickhack Credits to @makeupbyash.x for the toothpick idea 👌🏻

♬ original sound – EX7STENCE™

5. Vampier

Deze klassieker mag natuurlijk niet uit het lijstje ontbreken. Breng wat rode oogschaduw aan rondom je ogen en dit mag best een beetje messy zijn. Maak daarna met een rode eyeliner wat aderen onder je ogen en kleur je lippen in met een donkerrode lippenstift. Maak als laatste vampiertanden met een witte eyeliner op je mond en je bent klaar!

@dmarinabeauty

Replying to @victoriapaiva63 🦇 #easyhalloweenmakeup #halloweenmakeuplook #vampiremakeup #easyvampiremakeup #halloweeninspo

♬ Supermassive Black Hole – Muse

Ben jij toch nog niet enthousiast door deze Halloween make-up looks, maar ben je wel groot fan van de Twilight films? Probeer dan deze Twilight make-up look en dan lijkt het net alsof je zo uit de films komt lopen.

Hier scoor jij de leukste last-minute Halloween outfits (die ook nog op tijd binnen zijn voor het weekend)