Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Viktor Verhulst is ‘vader’ geworden: hij deelt zijn nieuwe gezinslid op Instagram

Als je naar De Verhulstjes kijkt dan weet je dat de familie (of in elk geval Ellen) gek is op honden. Hond Leo gaat dan ook overal mee naar toe, hij is tenslotte onderdeel van het gezin. Viktor heeft nu zelf zo’n harige viervoeter, samen met zijn vriendin Sarah Puttemans. Hij stelt hem nu voor op Instagram.

Maak kennis met Joey!

Viktor Verhulst is ‘vader’ geworden: hij deelt zijn nieuwe gezinslid op Instagram

Dat Viktor al helemaal verliefd is op zijn hondje, deelt hij dan ook onder de foto. “3 jaar lang: nee doen we niet… Ook ik na 1 dag Joey in huis: kuchi kuchi Joey nwly my everything 😍🐶❤️😂” Tjsa, je kunt wel heel lang tegen zijn maar uiteindelijk smelt je toch. Ook stiefmoeder Ellen vindt het geweldig: “Verliefd 😍 Welkom Joey”

Bekijk het schattige hondje hieronder:

Een nieuw vriendje voor Leo?

Vorig jaar moest het gezin nog afscheid nemen van hond Marcel. De bouvier maakte samen met broer Leo onderdeel uit van het gezin. Marcel was echter al zo’n twee jaar ziek, zo was ook te zien in de realityserie De Verhulstjes. Daarin maakte Gert regelmatig wat nonchalante grappen over alle ‘moeite’ die Marcel met zich meebracht, terwijl Ellen niet van zijn zijde week. In zijn eigen talkshow ‘De Tafel van Vier’ maakte Gert het overlijden bekend.

Daarin moet hij toch ook bekennen dat “het overlijden harder aangekomen was dan verwacht”. Het is dan ook niet zo gek dat deze gebeurtenis vooral zwaar is voor zijn vrouw Ellen. “Zij heeft twee jaar lang dag en nacht voor hem gezorgd,” vertelde Gert toen.

Realityprogramma De Verhulstjes is terug! Maar wél onverstaanbaar, zo klagen kijkers