Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 6 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Realityprogramma De Verhulstjes is terug! Maar wél onverstaanbaar, zo klagen kijkers

De Verhulstjes is het realityprogramma van de familie Verhulst waarin we ze volgen tijdens hun dagelijkse activiteiten. De Vlaamse gezinsleden zijn heel erg populair en fans van het programma hebben dan ook gewacht op het nieuwe seizoen. Er is alleen één probleem: ze zijn niet te verstaan.

Vinden wij dan hè, die Hollanders. Altijd maar klagen.

De familie Verhulst is terug

De leukste realityfamilie van Vlaanderen is terug op tv én Videoland. De Verhulstjes zijn inmiddels een heus begrip en we kunnen niet meer zonder ze. Ook in Nederland hebben ze enorm veel fans en veel mensen konden dan ook niet wachten tot de eerste aflevering van het nieuwe seizoen daar was. Toch viel er iets op.. zonder ondertiteling is het voor ons af en toe wat lastig verstaan. De ondertiteling was niet aanwezig waardoor dat opeens pijnlijk duidelijk werd.

In de eerste aflevering is te zien hoe Gert teruggaat naar de camping waar hij als kind in Frankrijk naartoe ging met zijn ouders. De familie is luxe gewend, maar ze moeten het nu doen met een redelijk simpel optrekje in de Ardèche. Started from the bottom, zo zeggen ze dat toch?

Ondanks de missende ondertiteling werd de eerste aflevering wel weer heel goed ontvangen. Erg grappig en ouderwets droog, zoals we de familie kennen.

Flink afgevallen

Eerder kwam Gert Verhulst, bekend als eigenaar van Studio100 en daarnaast ook programmamaker, acteur en zanger, in het nieuws omdat hij toegegeven heeft Ozempiz te gebruiken. Hij noemde het ‘spectaculair’, maar hij voelde zich ook schuldig omdat hij een medicijn neemt wat niet voor hem, geen diabetespatiënt, is.

Wel laat hij dus weten dat hij het niet rechtvaardig vond en dat ook zo voelde: “Ik kreeg er direct een slecht gevoel bij, daarom ben ik er na een maand mee gestopt.”

De gevolgen van snooping: wat rondsnuffelen in je partners telefoon met je relatie doet