Redactie
Redactie Confession 5 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Nina (21): ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend geen toiletpapier gebruikt’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week doet Nina* (21) haar verhaal. Zij kwam er onlangs achter dat haar vriend geen toiletpapier gebruikt.

‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend geen toiletpapier gebruikt’

“Ik heb al drie jaar een relatie met mijn vriend en we kunnen het zo ontzettend goed vinden samen dat ik er soms bang van wordt. Voor mijn gevoel heb ik echt mijn soulmate gevonden. We hebben precies dezelfde humor, kunnen het goed vinden met elkaars vrienden en hebben eigenlijk nooit ruzie met elkaar.

We proberen elkaar zo vaak mogelijk te zien, maar hebben beiden een druk schema. Daarom zijn we aan het kijken of we binnenkort kunnen gaan samenwonen, maar er is laatst iets gebeurd waardoor ik opeens toch begin te twijfelen aan onze relatie. Ik ben er namelijk achtergekomen dat mijn vriend nooit gebruik maakt van toiletpapier.”

Vezels

“Ik vind het leuk om op Reddit rond te scrollen en grappige verhalen die ik tegenkom voor te lezen aan mijn vriend. Dit doe ik regelmatig, maar laatst las ik een wel heel bijzonder verhaal voor die ik was tegengekomen. Het ging over een vrouw die erachter was gekomen dat haar vriend zijn kont niet afveegt en daardoor strepen in zijn ondergoed achterlaat. Ik had verwacht dat mijn vriend hierom zou moeten lachen, maar hij maakte een opmerking waar ik nogal van schrok.

‘Dat komt omdat hij niet genoeg vezels binnenkrijgt,’ zei hij. Ik keek hem aan en vroeg wat hij bedoelde, waarop hij antwoordde: ‘Als je genoeg vezels eet, is je poep zo stevig dat het netjes afbreek, waardoor je helemaal niet hoeft af te vegen.’ Ik wist niet wat ik hoorde en was even compleet in shock. Soms vindt hij het hilarisch om mij in de maling te nemen, maar ik hoorde dat hij serieus was. Ik durfde het bijna niet te vragen, maar vroeg hem toch of hij dan ook geen toiletpapier gebruikte. Hij zei dat hij zo goed eet dat hij niet zijn billen hoeft af te vegen.”

Afvegen

“Ik kon geen vrede nemen met dit antwoord en zei tegen hem dat er altijd wat achterblijft en dat je daarvoor gewoon toiletpapier moet gebruiken. Toen ik dat zei werd hij boos en zei dat ik vezel supplementen moest gaan nemen, omdat ik duidelijk te dunne ontlasting had. Ik kon mijn frustratie en afschuw toen niet meer verbergen en we kregen knallende ruzie. Toen zei ik dat hij een klootzak was en hij zei dat ik te gevoelig was, maar dat vind ik absoluut niet. Ik moet er gewoon niet aan denken dat mijn vriend zijn billen niet afveegt nadat hij gepoept heeft en ik voel mij hierdoor ook totaal niet meer tot hem aangetrokken.”

*De echte naam van Nina is bekend bij de redactie.