Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dyson Airwap hack gaat viral: zo blijven die prachtige krullen wél zitten

Als jij een beetje fan bent van haarstyling – en je op TikTok zit – ben je inmiddels vast wel bekend met de fameuze Dyson Airwap. Deze haartool van Dyson werd gelanceerd in 2018 en sindsdien zijn duizenden vrouwen over de hele wereld fan en dat is helemaal niet zo gek. De kapsels die je maakt met de Airwrap zijn prachtig.. als je weet hoe je hem moet gebruiken. Ook hebben veel vrouwen een ‘probleem’: het krullen zakken wel heel snel uit.

Heb jij een Dyson Airwrap (lucky you) of ben je van plan om een exemplaar aan te schaffen? Scroll dan snel naar beneden.

Dyson Airwrap hack

TikTokker @kukumber_art heeft een manier gevonden om die gewilde blow dry-look na te bootsen. Ondanks haar lange haar blijven de krullen goed zitten. Wat heb je hiervoor nodig? Een Dyson Airwrap, haarclips, textuurspray (of haarlak) en natuurlijk geduld. Kleine waarschuwing.. de Airwrap is niet goedkoop. Deze tool kost namelijk €499,99.

@kukumber_art

one of the options, part 1

♬ Rihanna – Where Have You Been (Original Mix) – 南辰Music

TikTokker @kukumber_art laat in haar video zien hoe ze dit doet. De video heeft inmiddels meer dan 33 miljoen views! Ze wast haar haar en blaast het vervolgens droog met de bijbehorende föhn. Ook borstelt ze haar haar nog even met de borstel. Vervolgens zet ze haar curtain bangs vast en doet de rest van haar haar in een hoge staart.

Het gebruik van verschillende opzetstukken

Als ze haar haar heeft vastgemaakt, pakt ze een nieuw opzetstuk. Ze pakt de ronde borstel om haar curtain bangs te stylen. Dan komt de truc: ze krult het haar terwijl het in de paardenstaart zit. Ze krult pluk voor pluk en deze zet ze tussendoor vast met haarspelden, zodat het haar rustig kan afkoelen. In de tweede deel van de video laat ze het resultaat zien.

@kukumber_art

Part 2

♬ Say It Right – Radio Edit – Nelly Furtado

WOW!

Ook TikTokker Mikayla Nogueira probeerde de hack met de spelden. Ze had van tevoren niet zo veel vertrouwen in het proces maar toen ze het resultaat zag was ze toch wel enthousiast. “DE RESULTATEN VAN MIJN DROMEN OH MY GOSH”, schreef ze erbij. Ook laat ze zien dat als je nog niet zo handig bent met de Airwrap (of haarclips) dat het resultaat prachtig kan worden.

@mikaylanogueira

THE RESULTS OF MY DREAMS OH MY GOSH @kukumber_art #dyson #dysonairwrap #beauty #makeup #hair

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Ge-wel-dig.

Mini UGGs zijn weer helemaal in en met deze TikTok-hack tover jij je oude paar om