Emma Toussain
Emma Toussain Reality 27 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Delphine en Bert uit Temptation Island hebben weer contact om déze reden

Het is inmiddels een tijdje geleden dat de laatste aflevering van Temptation Island ‘Love or Leave’ op Videoland verscheen. Veel kandidaten uit de show zijn na afloop hun eigen weg gegaan en zo ook de Vlaamse Delphine en Bert. Hun relatie overleefde de test niet, maar Delphine kijkt wel tevreden terug op het avontuur. Ook hebben ze weer contact!

Delphine en Bert

Het is voor iedereen (ja echt) beter dat de toxic relatie tussen Delphine en Bert voorbij is. Bert is inmiddels gelukkig met zijn nieuwe vriendin Kelly en dat laat hij regelmatig aan de buitenwereld zien door middel van lieve foto’s op Instagram. Delphine deed gisteren een vragenrondje op Instagram (@delphinedevrieze) en daarom weten we nu dat zij en Bert weer contact hebben.

Huis verkocht

Wees gerust: het contact heeft niks te maken met liefde of lust. Bert en Delphine hebben namelijk éindelijk hun huis verkocht! Voordat ze meededen aan Temptation Island waren ze al 10 jaar samen en woonden ze ook al een tijdje in hetzelfde koophuis. Na de breuk was het dan ook snel duidelijk dat het huis verkocht zou gaan worden.

Delphine huis
Bron: @delphinedevrieze

Ook laat de Vlaamse weten dat ze daarom nu weer contact heeft met Bert.

Delphine huis
Bron: @delphinedevrieze

Hoe is het met Fiona?

Een andere volger is bezorgd om hondje Fiona. Bert vertelde eerder dat zijn ex-vriendin Fiona ‘afgepakt’ zou hebben en daar is hij nog steeds erg verdrietig om. De volger vraagt: “Hoe is het met de hond” en Delphine reageert met een schattig filmpje van haar trouwe viervoeter.

Delphine huis
Bron: @delphinedevrieze

Nu kan dit hoofdstuk eindelijk afgesloten worden.

Heftig: Delphine vertrouwt Bert nog steeds niet en houdt hem in de gaten met een camera