Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze Grey’s Anatomy-ster is 贸贸k te zien in het nieuwe seizoen van Firefly Lane

In 2021 kwam het eerste seizoen van Firefly Lane op Netflix en het was een groot succes. De laatste aflevering eindigde met een enorme cliffhanger en fans kunnen dan ook niet wachten tot seizoen 2 te zien is. Ook worden er nieuwe personages toegevoegd en eentje komt ons wel heel bekend voor.

Firefly Lane

De populaire Netflix-serie is gebaseerd op de romantische besteller van Kristin Hannah. Firefly Lane vertelt het verhaal van twee onafscheidelijke vriendinnen: Tully en Kate. Hun vriendschap staat onder druk omdat hun leven een onverwachte wending neemt.

Spoileralert!

Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger. Johnny lijkt zwaargewond te zijn, Tully neemt ontslag en de vriendschap tussen Tully en Kate is niet meer wat het was. Tot overmaat van ramp is Bud overleden. We hopen vooral te weten te komen wat er gebeurd tussen met Tully en Kate.

Seizoen 2 teaser

In februari 2021 was het eerste seizoen van Firefly Lane te zien op Netflix. Op 26 mei 2021 werd eindelijk bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt met Katherine Heigl en Sarah Chalke, die de hoofdrollen spelen. In een YouTube-video vertelden de twee actrices over het nieuwe seizoen.

Cast

In de YouTube-video wordt al duidelijk dat Katherine Heighl en Sarah Chalke terugkeren als Tully en Kate. Daarnaast keert Ben Lawson ook terug als Johnny Ryan. Johnny is de echtgenoot van Kate maar hij verlaat zijn familie om naar Irak te gaan als oorlogsjournalist. Daarnaast keert ook hun Marah Ryan (gespeeld door Yael Yurman) terug in haar rol als dochter van Kate.

Nieuw personage

Naast de personages uit het eerste seizoen werden er eerder al vier nieuwe namen aan de cast toegevoegd. Daar nog extra een naam aan toegevoeg! We hebben het dan over Grey鈥檚 Anatomy-ster Greg Germann. Hij speelde zeventien seizoenen (!) lang Dr. Tom Koracick in de populaire ziekenhuisserie. In Firefly Lane is hij Benedict Binswanger, een personage uit de jaren 80. Benedict wil graag gouverneur van Washington worden maar hij heeft een geheim waar Tully en Kate achter proberen te komen.

Firefly Lane seizoen 2 verhaal

Het tweede seizoen van Firefly Lane zal de overige delen van het boek behandelen. Net zoals in het eerste seizoen krijgen we ook verhaallijnen uit de jaren 70 en 80 te zien maar ook uit 2003 en 2010. Dit zal in seizoen 2 waarschijnlijk ook zo zijn.

In februari op Netflix: bomvolle lijst met topfilms, series en docu鈥檚