Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Vriend van Maxime Meiland deelt ontzettend schattige foto met Vivé

Het gezin van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer is vanaf vorige maand een familielid rijker. Vorige maand is namelijk hun kindje Vivé geboren. Leroy is uiteraard helemaal in de wolken met zijn eerste kind.

Vader en dochter

Leroy plaatst op zijn Instagram-pagina een te schattige foto van zichzelf en pasgeboren baby Vivé. Op de foto is te zien hoe Leroy met zijn dochter in zijn armen op bed ligt. De foto is een van de schattigste foto’s op het Instagram-account van Leroy. Ook Nicolette van Dam vindt dat, die reageert op de foto: “Wat lief.”

De oplettende volger was ook opgevallen dat Claire, de dochter van Maxime uit een eerdere relatie, te zien is op de foto. Leroy draagt namelijk een armbandje met haar naam erop.

Maxime en Leroy zijn trotse ouders van een dochter

Tijdens de opnames van Chateau Meiland leerden de twee elkaar kennen. Op 15 augustus was het koppel één jaar samen. Op 17 maart maakte het gelukkige gezin bekend dat ze in verwachting zijn van een kindje, dit doen ze doormiddel van een video op Instagram. ‘Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij.’

Op 14 september is dochter Vivé geboren. Dit lieten de trotse ouders weten via Instagram. Leroy schreef erbij: ‘Daar is ze dan, onze lieve Vivé 👶🏼.
9 maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons🥰Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan💗.’

Vader Claire zoekt contact

In een interview van &C met Maxime Meiland werd bekend dat de ex van Maxime en de vader van Claire, regelmatig contact met haar zoekt. “Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet,” vertelt Maxime. Leroy vindt het contact ook niet zo leuk. “Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.”

Dit is er mis met het Gouden Televizier-Ring Gala