Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

WHUT?! De populaire serie Wednesday wordt waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderd

De serie Wednesday is een enorm succes en dat is natuurlijk niet zonder reden. Dit komt alleen al door het geweldige acteerwerk van Jenna Ortega, die de rol speelt van Wednesday Addams. Ondanks dat de serie alweer een tijdje geleden is uitgekomen, staat ‘ie nog steeds in de top 10 van best gekeken series. Alleen heb jij deze serie nog niet gezien, maar wil je dat wel? Bekijk het dan snel, want waarschijnlijk wordt Wednesday binnenkort van Netflix verwijderd.

Dat wordt snel bingen dus!

De serie Wednesday wordt waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderd

De succesvolle serie Wednesday staat nog niet zo heel lang op de streamingsdienst, dus hoezo zou deze dan nu alweer worden verwijderd van Netflix? Dat komt doordat deze serie is gemaakt door MGM Studios. Helaas voor ons is dit bedrijf net gefuseerd met het grote bedrijf Amazon. De kans is dus enorm groot dat de series die gemaakt zijn door MGM Studios, onder andere de serie Wednesday, straks alleen nog maar te zien zijn op Prime Video. Dit zou dus betekenen dat deze titels van Netflix worden verwijderd.. Nooo!

Prime Video

De kans is natuurlijk groot dat er ook een tweede seizoen komt van Wednesday, aangezien de serie zo’n succes was. Toch zal dit tweede seizoen dan waarschijnlijk niet op Netflix verschijnen, maar op de streamingsdienst van Amazon. Gelukkig is er voor degenen die een abonnement hebben op Prime Video natuurlijk niks aan de hand. Alleen het is wel erg jammer voor de mensen met een Netflix-abonnement. Dus mocht je de serie nog niet gezien hebben, maar staat ‘ie wel op je kijklijst?! Onze tip is dus echt om ‘m snel te bekijken, voordat het te laat is! Of een Prime-abonnementje nemen natuurlijk.

Ben je nog aan het twijfelen om deze succesvolle serie te kijken? Lees dan snel ons artikel over waarom je vandaag nog de nummer 1 Netflix-serie ‘Wednesday’ wil bingen.

Het derde seizoen van Outer Banks is deze datum te zien op Netflix en het is sneller dan je denkt