Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 3 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Waarom vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw de beste vriendinnen zijn om mee te nemen op wereldreis

Een driedaagse jungletocht maken, jezelf wassen in een beekje en de mooiste tempels bezoeken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan heb jij ongetwijfeld ‘een wereldreis maken’ op je bucketlist staan. Wie je dan vooral wél moet meenemen? Je vriendinnetje met het sterrenbeeld Leeuw.

Een wereldreis maken doe je natuurlijk niet zomaar. Je stippelt je reis van te voren uit en bent ook voor langere tijd echt weg. Zo’n reis maken wordt al helemaal een avontuur als je je beste vriendin meeneemt, vooral als ze een Leeuw is.

Een wereldreis maken met vriendinnen

Zie jij het wel zitten om samen met je bestie de wereld rond te reizen? Wakker te worden in een van in Australië en drie maanden later over de regenboogbergen in Peru te wandelen? Neem dan je vriendin mee die is geboren tussen 23 juli en 22 augustus. De Leeuw.

1. Ze zijn de trouwste reismaatjes

Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw zijn één van de meest loyale en oprechte tekens uit de dierenriem. Je kan haar altijd vertrouwen en zij gaat er ook vanuit dat ze jou altijd kan vertrouwen. Dat creëert een enorm sterke basis om samen zo’n grote wereldreis te maken.

Ze zal het eerlijk met je bespreken als ze ergens mee zit tijdens de reis, ook als dat irritaties zijn. Dat is alleen maar goed want door dat bespreekbaar te maken, kunnen jullie dit als volwassenen gewoon aan. Zo’n trouw reismaatje ga je nergens anders vinden.

2. Ze zijn spontaan

Leeuwen zijn heel spontane vrouwen, en hoewel jullie van te voren al een groot deel van jullie route hebben vastgelegd, staat ze altijd open voor andere uitstapjes. Het is dan ook allerminst saai om met deze vriendin te reizen want jullie belanden van de ene hilarische situatie in de (iets te spannende) andere. Dat worden herinneringen voor het leven.

3. Het zijn geboren leiders

Leeuwen zijn geboren leiders en dat is precies wat je nodig hebt als je met iemand op wereldreis gaat. Iemand die van aanpakken weet en binnen no time weet hoe ze tickets (voor een zacht prijsje) krijgt gefixt om van het Zuiden van Vietnam in het Noorden te komen. Ze laat niks op z’n beloop en met haar aan je zijde ben je er in ieder geval van verzekerd dat er niks mis kan gaan tijdens jullie wereldreis.

4. Ze zijn dol op andere culturen ontdekken

Vrouwen met het sterrenbeeld Leeuw zijn allerminst narrowminded. Ze zijn ruimdenkend en staan altijd open om meer te ontdekken in het leven. Zodoende houdt ze er ook van om andere culturen te ontdekken. Ze treedt makkelijk buiten haar comfort zone en dat gaan jullie nogal nodig hebben op reis.

5. Ze zijn altijd in voor avonturen

Leeuwen zijn echte avonturiers. Het “normale” dagelijks leven is niks voor deze groep meiden. Dat is dan ook de voornaamste reden dat ze zo van reizen houdt. Een serieuze baan en alles wat daarbij komt kijken, komt later wel. Met haar hoef je je geen zorgen te maken voor heimwee. Ze geniet er net zo van als jij.

Lees ook: