Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

Yvonne Coldeweijer krijgt eigen podcast ‘De Juice Show’

Als je houdt van alle laatste roddels, geruchten en juice ben je bij Yvonne Coldeweijer (@lifeofyvonne) aan het juiste adres. Op haar Instagram-kanaal en in haar exclusieve spionnen-app houdt ze fans op de hoogte van alles wat er gaande is in BN’er-land. Vaak zijn dit geheimen, break-ups, nieuwe liefdes of nieuwe programma’s. Yvonne is zo populair dat ze ook een eigen podcast krijgt samen met Mark Koster genaamd ‘De Juice Show’.

De Juice Show

Podimo lanceert vandaag een nieuwe podcast waar Yvonne Coldewijer (bekend van juicekanaal Life of Yvonne) & Mark Koster (Journalist) dé juice bespreken van deze week. Verwacht de ordinaire waarheid en grote onthullingen – iets wat we vooral van Yvonne gewend zijn. De podcast is vanaf vandaag iedere week te luisteren bij Podimo, exclusief voor abonnees.

Podimo

Yvonne over Koen en Jutta

Deze week bracht Yvonne het nieuws naar buiten dat Koen Verweij een ‘scheve schaats’ zou rijden. Hij is afgelopen weekend gespot in Haarlem waar hij stond te zoenen en dansen met een blonde dame uit Urk – iets waar Jutta volgens Yvonne niks van af wist. Yvonne had de beelden en deelde deze dan ook op haar Instagram. De volgende dag bracht Jutta een statement naar buiten dat ze ervoor gekozen heeft om de relatie te verbreken. Alles over deze situatie met Koen en Jutta lees je hier.

Zoveel verdient juice-koningin Yvonne Coldeweijer per jaar