Emma Toussain
Emma Toussain Reality 3 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers van Love Island zijn helemaal klaar met deze Islander: ‘Zij is zo toxic’

Love Island is inmiddels al een aantal weken bezig en dat betekent dat er inmiddels heel wat meningen zijn gevormd bij de kijkers. Zo zijn er favorieten en mensen die niet zo lekker liggen. Alle Islanders zijn weer terug van het Casa Amor-avontuur en daar is heel wat gebeurd. Casa Amor zat namelijk vol met All Stars en die hebben er voor gezorgd dat er heel wat koppeltjes ‘gebroken’ werden. Oud-deelneemster Raphaëlla is er zo een. Ze koppelde met Yousri en kwam daardoor terug in de originele villa. Dit zorgt voor heel wat onvrede bij de kijkers. Zo erg, dat ze haar liever naar huis zien gaan.

Raphaëlla op Love Island

Veel kijkers vinden namelijk dat Raphaëlla zich verwaand opstelt en dat ze nogal ‘toxic’ gedrag vertoont. Ook tijdens haar vorige deelname ging het niet al te lekker met ‘Raffi’, nadat ze aan de kant werd gezet door Mattheüs.

Op Twitter regent het dan ook haatcomments en zien kijkers haar graag gaan:

Op date met een Islander

Oké, dan gaan we nu over op wat positiever nieuws. Ben jij nog vrijgezel en heb je je ook laten vallen op één van de afgevallen Islanders? Dan hebben we iets tofs voor je.. je kunt namelijk op date! Tijdens de grote finale van Love Island wordt er in Antwerpen een soort strand gebouwd waar je de laatste aflevering kunt kijken en de Islanders kunt ontmoeten (én ook heel wat andere realitysterren) en je kunt zelfs met ze op date. Alles over deze Love Island-dates lees je hier.

Twijfel je of je in een toxic relatie zit? Doe de quiz