Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Derde aflevering WIDM: deze opvallende hints helpen je verder

De derde aflevering van Wie is de mol? is weer achter de rug. Beetje bij beetje komen we verder in het spel. En hoewel we de kandidaten en hun tactiek steeds beter leren kennen, is de identiteit van de mol nog een groot raadsel. De zoektocht gaat gestaagd door. Met déze opvallende hints uit de derde aflevering kom je misschien een stukje dichter bij de waarheid.

Wat denk jij, ben je er al achter?

Hints aflevering 3 van Wie is de mol?

Deze aflevering van Wie is de mol? draaide om vertrouwen, verdenkingen (die alle kanten opschieten) en het kiezen van een nieuwe penningmeester. Er vielen weer een paar dingen op. Zo stond het getal 21 centraal, niet gek misschien omdat het het 21e seizoen van Wie is de mol? is, maar misschien zegt het ook wel iets over de mol. Daarnaast werd ook maar al te duidelijk dat het vertrouwen onderling steeds minder wordt. Dít viel ons nog meer op:

1. Het getal 21

First: het getal 21 kwam in deze aflevering een paar keer opvallend naar voren. Tijdens de eerste opdracht direct al, maar óók toen de kandidaten gingen abseilen. Het nummer van het gebouw werd erg duidelijk in beeld gebracht, en jawel, dat was nummer 21. Da’s nog niet alles, want bij de eerste opdracht zien we Joshua een horloge dragen waarop het 21:00 is. Is dat een hint?

2. Eerste opdracht

Nu we het toch over de eerste opdracht van Wie is de mol? hebben. Joshua draagt dus het horloge waarop het 21:00 uur is. Dat kan een hint naar hem zijn. Wat misschien nóg opvallender is, is als je alle letters van de aanwijzingen achter elkaar zet. Dat deed deze Twitteraar, en zag iets heel opvallends gebeuren.

3. De rode draad

De tweede en derde opdracht van deze aflevering Wie is de mol? draaide om de rode draad. Er zijn in deze aflevering kandidaten die moeten abseilen en spreken af om niet voor het geld te gaan (en dus voor de groep kiezen). Splinter, Joshua, Rocky en Lakshmi gingen abseilen, aan een rode draad. Dat is al één ding dat opviel, naast het feit dat de aflevering ‘vanaf hangen’ heet. Verwijst dat ook naar de afdalende kandidaten?

Wil je de hints van de vorige aflevering er nog even naast houden? We got you, die vind je hier.