Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 25 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

WIDM aflevering 4: dit viel ons het meeste op

Nadat er een aflevering van Wie is de Mol? is geweest, gaat het internet los. Allerlei theorieën en opvallende hints worden verzameld en onder elkaar gezet. Dat was ook dit keer het geval, nu aflevering 4 weer is geweest. No worries, jij hoeft daar niet in te duiken. Wij zetten namelijk de allerbeste hints op een rij.

Dit gebeurde er allemaal in aflevering 4: Voor Het Zeggen.

Aflevering 4 WIDM: alle hints

Nog voor de aflevering van start ging, stond de therMOLmeter (waar wordt gekeken wie het meest verdacht is na alle theorieën) gericht op Marije en Laskshmi. De vierde aflevering bracht daarom zéker wat roet in het eten,  alle theorieën dat Laskshmi de Mol wel moet zijn, kunnen overboord.

Wat verder vooral opviel aan de vierde aflevering van ons favoriete programma Wie is de Mol? is dat er heel veel geld is verdiend voor de pot. Dít zijn alle hints die je moet noteren van aflevering 4.

1. Voor Het Zeggen

De vierde aflevering van WIDM heet Voor Het Zeggen. Als je kijkt naar welke kandidaten het voor het zeggen hadden deze aflevering, viel ons twee namen op: Rocky en Splinter. Rocky is namelijk de eerste kandidaat die we horen praten in de aflevering. Aan de andere kant moet Splinter tijdens de opdracht kiezen welke kandidaten de foto’s moeten raden, daar heeft hij het voor het zeggen.

2. Eerste opdracht ‘meeliften’

Goed. De eerste opdracht deze aflevering was ‘meeliften’. En voor wie denkt dat Wie is de Mol? saai is, heeft het mis. In alleen al deze opdracht vielen ons een paar dingen op. Allereerst Joshua. Eigenlijk iedere aflevering komt hij steeds weer naar voren. Ligt het er niet iets te dik bovenop? Ook tijdens  de eerste opdracht van aflevering 4 valt Joshua weer op. Hij weet namelijk opvallend vaak geen goede antwoorden te geven.

Da’s nog niet alles, want Renée verstond de opdracht niet. Gevalletje kan gebeuren, of deed ze alsof? Marije was verder ontzettend fanatiek, leuk natuurlijk, maar dat past niet per se bij een Mol.

Dan nog iets: zouden de mensen in pak in de liften nog een betekenis hebben gehad? Lakshmi, Rocky en Splinter hadden alledrie een heerlijke rol (als mol) tijdens deze aflevering WIDM: zij schreven de antwoorden op en konden dus makkelijk verkeerde of geen antwoorden noteren.

3. Tweede opdracht: de foto-opdracht

Tijdens de tweede opdracht van aflevering 4 zagen we Joshua weer (expres?) stuntelen: hij maakte zes foto’s in plaats van zeven, omdat hij eentje was vergeten. Deze opdracht zorgt uiteindelijk voor veel geld in de pot, omdat alle antwoorden goed waren. Charlotte en Marije mochten de foto’s omdraaien, waar direct opviel dat Marije heel makkelijk extra foto’s om kon draaien (wat geld kostte). Verdacht.

4. Derde opdracht: in vuur en vlam

In de derde opdracht van Wie is de Mol? zagen we Renée klungelen om de touwen uit de knoop te halen. Lukte het haar echt niet, of was ze het spel bewust aan het vertragen? Wat verder nog opviel: Charlotte kwam op het einde van de aflevering nog in beeld, terwijl ze op het laatste moment een ‘strafkoker’ probeert te scoren.

Ze vertrouwde niet op Joshua en wilde zelf controleren of alle kokertjes met geld wel verzameld waren. Eentje om goed in de gaten te houden komende afleveringen!

Tot slot een gebeurtenis die je wellicht als hint kan beschouwen: Marije werd in beeld gebracht terwijl de tekst ‘de Mol is als water en vuur’ werd gesproken. En wat denk je? Zij droeg een blauwe trui en heeft oranje haren, zou het een hint zijn?

De hints van aflevering 3 er even naast houden? Die vind je hier!