Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 9 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Molloten opgelet: dít is een hele overtuigende WIDM hint over de opdracht ‘Door één deur’

We zijn weer onwijs druk opzoek naar de mol van dit seizoen WIDM 2021. Alle hints en mogelijke aanwijzingen worden doorzocht. Daarbij viel ons deze hint op, die willen we graag met je delen. Deze WIDM hint wijst namelijk rechtstreeks naar Florentijn als de mol van dit seizoen.

We leggen het je uit.

WIDM hint naar Florentijn

Deze hint hebben we bij het fan-account mollenjagers gevonden. Het gaat over de eerste opdracht van de eerste aflevering van dit seizoen WIDM. Bij de opdracht ‘Door één deur’ moesten alle kandidaten zoeken naar 250 euro in hun eigen kamer. Zodra iedereen het geld gevonden had, kregen de kandidaten een bericht van de mol. De mol wilde namelijk een deal sluiten, 250 euro uit de pot in ruil voor een joker.

De meeste kandidaten gingen voor deze deal en schoven hun geld onder de deur door. Daarover gaat deze WIDM hint. De opdracht heet namelijk duidelijk ‘Door ÉÉN deur’ – op de onderstaande foto zie je dat alleen Florentijn maar één deur heeft. De rest van de kandidaten heeft twee deuren waar ze hun geld onderdoor kunnen schuiven.

Florentijn schuift zijn geld dus als énig onder één deur door. De rest van dde kandidaten schuiven het onder twee deuren door.

Wat denk jij? Is dit duidelijk of niet?

Een andere hint naar Florentijn uit de eerste aflevering

Florentijn zette een afbeelding van het strippersonnage Krtek (‘Mol’ in het Tsjechisch) in zijn Molboekje. Dat zien we vlak voor de eerste test. Is dit gewoon research of heeft hij zijn evenbeeld in het boekje getekend? Kan dit een hint zijn richting Florentijn als mol van WIDM 2021?

Wat denk jij is Florentijn de mol van dit seizoen? Heb je nog meer dingen opgemerkt? Geef het dan vooral aan ons door.

Lees ook: Dít zijn de 9 meest opvallende hints uit de eerste aflevering van WIDM 2021