Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 17 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

In dít zonnige land speelt Wie Is De Mol? 2024 zich af

Begin 2024 is het zo ver: Wie Is De Mol? begint dan weer. Altijd een heerlijke start van het jaar en we kijken altijd uit naar de onthulling  van locatie én kadidaten. Locatie is vandaag bekendgemaakt. Het wordt..

Mexico.

Wie Is De Mol? gaat naar Mexico

“Do you want to know the future?” staat er bij de post van Wie Is De Mol?. Als je de video helemaal uitkijkt dan zie je het woord Mexico staan, maar ook door de beelden begrijp je al vrij snel dat alle kandidaten en de mol dit jaar naar het Zuid-Amerikaanse land afreizen. De muziek, de klederdracht..

Oud-kandidaten zijn allemaal mega hyped om het nieuwe seizoen te zien. Daniel Verlaan reageert: “jaaaaaa ZIN IN!!!!!” en ook Jeroen Kijk in de Vegte kan niet wachten: “Omggggg zinnn innnn 🤩🕵🏻‍♂️”.

Wie zijn de kandidaten

Ook staat er op 21 november iets te gebeuren op wieisdemol.nl en wij denken dat het te maken heeft met de bekendmaking van de kandidaten. Op de website zijn nu alleen tarotkaarten te vinden maar de kans is groot dat die verwijzen naar de mensen die dit jaar in het spel zitten. Even afwachten tot dinsdag dus!

Komt Temptation Island eigenlijk wel terug na al die klachten?