Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 24 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

WIDM-finale niet in het Vondelpark te zien, maar op déze mooie locatie

Op 11 maart is het zo ver: de grote finale van Wie Is De Mol. Is het Jurre, Soy, Ranomi of Daniël? Normaal wordt de grote finale (met uitzondering van covid-times) in het Vondelpark georganiseerd, maar de belangstelling bleek dit jaar zo groot te zijn dat ontknoping dit jaar toch ergens anders gedaan wordt. Waar dan? *Tromgeroffel*…

Paleis Soestdijk!

Wie Is De Mol?-finale dit jaar te zien in Paleis Soestdijk

Oké, de finale wordt niet ín het paleis georganiseerd. De onthulling is in de voortuin van het paleis te zien en het is vrij toegankelijk voor publiek. Natuurlijk is Rik van de partij én de kandidaten. AVROTROS-leden kunnen kiezen voor een special treatment en ‘golden tickets’ aanschaffen. Dan kan je op de foto met de afvallers, heb je een extra goed plekkie tijdens de finale én krijg je ook nog een cadeau van de Mol.

Wie woonden er vroeger in Paleis Soestdijk?

In de vorige eeuw werd Paleis Soestdijk als zomerverblijf gebruikt door koningin-moeder Emma, de overgrootmoeder van prinses Beatrix. Ook konining Juliana en prins Bernhard hebben er gewoond, zelfs tot aan hun dood in 2004. Tot 2021 was het ook te bezoeken, maar inmiddels is het tot 2024 dicht. Maar.. je kunt dus wel al een kijkje nemen als je naar de finale gaat. Hoe leuk is dat?!

Wie Is De Mol?

We weten het natuurlijk nooit helemaal zeker, maar het lijkt er op alsof Jurre weleens de rol van ultieme saboteur heeft aangenomen. Waar hij de vorige afleveringen nog een soort moraalridder was, lijkt hij nu in de meest recente aflevering zelf niet helemaal met de groep mee te gaan. Zou hij uiteindelijk toegeven dat hij de Mol is? Het zou zomaar kunnen. Waarom wij denken dat hij de Mol wel eens zou kunnen zijn? SPANNEND!

Bachelorette Sylvia wordt stil van Matthijs: ‘Je raakt me echt heel erg’