Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil Jutta Leerdam al stoppen met schaatsen? Ze geeft nu zelf antwoord

Eerder dit jaar werd bekend dat de Nederlandse Jutta Leerdam en de Amerikaanse YouTuber Jake Paul officieel een relatie hebben. De tortelduifjes hebben inmiddels al een tijdje een relatie en met de lange afstand lijken zij ook geen probleem te hebben. Zo pakken de twee regelmatig een vliegtuig om elkaar te kunnen zien. Toch beginnen sommige mensen zich af te vragen of hun relatie wel meant to be is. Want hoe moet dit nu met Jutta haar schaatscarrière?

Veel vragen voor Jutta

Volgers van Jutta begonnen zich een tijdje geleden al af te vragen hoe lang de blondine nog zou doorgaan met schaatsen op hoog niveau. Nu we ook kunnen zien dat ze helemaal in love is met haar boyfriend, spelen er alleen maar meer vragen op. Gelukkig geeft Jutta hier eindelijk antwoord op via haar Instagram Stories.

Wel of niet doorgaan met schaatsen?

Op de vraag of Jutta erover nadenkt om te stoppen met schaatsen op hoog niveau, laat ze duidelijk weten dat dit niet het geval is. Wat haar motivatie is om nog door te gaan? ‘’Mezelf keer op keer verbeteren en mijn eigen records verslaan’’, is het antwoord op die vraag. Dat ze nog lang niet is uitgekeken op haar leventje als topsporter is dus wel duidelijk. Hoewel haar prijzenkast al behoorlijk vol staat, is er wat haar betreft dus nog genoeg ruimte voor meer torfeeën.

Foto: Instagram Story @juttaleerdam

Tijd met familie doorbrengen

Ook laat Jutta via haar Instagram Stories weten dat ze gelukkig is. Daarbij vertelt ze dat ze de laatste tijd veel trainingskampen heeft, wat ze erg leuk vindt. ‘’ik ben op zoveel dingen aan het verbeteren en na maanden zonder ijs gaan we volgende week eindelijk weer schaatsen.’’ Ook deelt ze dat ze de komende dagen eerst nog tijd met haar familie zal doorbrengen. ‘’Het enige vervelende is Jake moeten missen’’, deelt Jutta.

Foto: Instagram Story @juttaleerdam

Jutta Leerdam onthult in Open Kaart: ‘Werd vier jaar lang niet ongesteld’