Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Goedgekeurd door schoonmoeders? Jutta Leerdam op de foto met moeder van Jake Paul

De Nederlandse Jutta Leerdam en de Amerikaanse Jake Paul zijn verliefd en de hele wereld mag het weten. Waar er eerst nog wat weerstand zichtbaar was vanuit de Nederlandse fans, zien nu veel mensen dat Jutta straalt elke keer als ze bij Jake in de buurt is. En als het serieuzer wordt wil je natuurlijk ook de ouders van je lover ontmoeten – iets wat Jutta al gedaan heeft. Ze is momenteel in Puerto Rico waar Jake een huis heeft gekocht en daar is mom-in-law ook aanwezig. En zo te zien kunnen de twee het al goed met elkaar vinden.

Jutta Leerdam viert vakantie met de moeder van lover Jake Paul

Het huis in Puerto Rico heeft bijna 1200 vierkante meter aan oppervlakte en dat is inclusief acht slaapkamers en twaalf badkamers.. genoeg ruimte dus om gasten te laten overnachten. Jake heeft momenteel zijn twee favoriete vrouwen over de vloer, Jutta én zijn moeder. En dat kan soms nog best spannend zijn in het begin van de relatie, maar het lijkt er op alsof Jutta er altijd al is geweest. Liééééf.

Swipe vooral even voor de foto.. het is de tweede in deze reeks. Jake vindt het allemaal maar geweldig en reageert dan ook met een Nederlands woord.. ‘schatje’. Gelukkig hoor je niet hoe hij ‘t uitspreekt, want die sch-combinatie valt niet heel erg lekker bij niet-Nederlanders. Wel grappig om te horen.

Meet my superstar girlfriend

Jake maakte eind april een video waarin hij zijn nieuwe liefde aan de wereld liet zien. En niet zo maar één.. een heuse TYouTube-special van 46 minuten. De video begint in de auto waarin ze voorgesteld wordt, maar Jutta schuift ook nog aan bij een soort ‘talk show’ waar Jake en zijn vrienden op de bank zitten om over het stel te praten. Ook vertelt Jutta alles over haar leven als topschaatster en alles wat daarbij komt kijken.

Jutta Leerdam onthult in Open Kaart: ‘Werd vier jaar lang niet ongesteld’