Inga Stoit
Inga Stoit Beauty en Style 26 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wauw – met deze wimperkruller hack breng je volgens TikTokkers oogschaduw perfect aan

Wat zijn we toch blij met de komst van TikTok. Los van het feit dat we de meest grappige video’s voorbij zien komen, zijn de beauty hacks misschien wel nog beter. Dit is opnieuw zo’n hack waar wij zelf nooit op gekomen waren.. Door middel van een wimperkruller breng je niet alleen je wimpers in perfect model, maar kun je dus ook zorgen voor een perfecte ‘boog’ in je oogschaduwlook. We laten je zien hoe het gaat.

Op TikTok zagen we al allerlei bizarre oog make-up trends voorbij komen. Dit is er echter eentje die wat meer alledaags is. En ook nog eens erg makkelijk is om zelf uit te voeren. Sterker nog: het aanbrengen van oogschaduw verliep nog nooit zo smooth, dit is hoe je de perfecte oogschaduw ‘boog’ aanbrengt met behulp van een wimperkruller.

@beautypebykrislyn1

Reply to @emilyharper01 #makeup #PepsiHalftimeChallenge #makeuphacks #makeuptutorial #makeupartist #eyeshadow #beauty #foryou #beautytips #eyes #mua

♬ presleywalker – PresleyWalker

Zo maak je gebruik van de wimperkruller om perfect je oogschaduw aan te brengen:

1. Sluit je ogen en plaats de wimperkruller over je ooglid. Pak een grote kwast en breng hiermee een lichte kleur oogschaduw aan.

2. Pak vervolgens een kleinere kwast en gebruik nu een meer donkere tint. Let op dat je de donkere kleur direct boven de boog van de wimperkruller aanbrengt en niet over het hele ooglid.

3. Pak nu een nog kleinere kwast en blend de lichtere tint verder naar boven voor een betere blended look.

4. Vervolgens breng je een glinsterende tint aan op de ruimtes die je al die tijd hebt overgeslagen, dus direct boven het ooglid. Voor de echte make-up artists onder ons kun je altijd nog een eyeliner aanbrengen, net als TikTokker @beautypebykrislyn1 in haar video heeft. Zij heeft overigens nog veel meer leuke beauty video’s die erg leerzaam zijn en waar je veel aan kunt hebben. Dus doe er jouw voordeel mee!

Dus heb jij binnenkort een feestje en je wil uitpakken qua make-up? Dan is dit wellicht een hele easy hack voor jou om uit te proberen. Gosh, we love TikTok.

Een blauwe smokey eye is dé nieuwste oogschaduwtrend en het staat verrassend goed