Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Is één van de Winter Vol Liefde-dames nu al in verwachting? Dit zijn de aanwijzingen

Winter Vol Liefde is een heerlijk programma, het stilt onze B&B-honger wel een beetje. Helaas is het al vrij snel weer afgelopen maar dat betekent niet dat alle juice voorbij is. Het lijkt er namelijk op dat één van de Winter Vol Liefde-dames in verwachting is. Of in elk geval opeens heel erg geïnteresseerd is in babyspulletjes.

Winter Vol Liefde

Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt. Saul, Benjamin, Marco, Edith en Guido zijn de gelukkigen. Maar of ze ook echt liefde overhouden aan ‘t avontuur? Wie weet.

Bij één van de heren lijkt het gelukt te zijn. Met deze informatie zullen we wel alvast wat dingen spoilen dus mocht je dat niet willen kan je nu nog wegklikken. Besloten? Yes, dan gaan we nu verder.

Winter zit ook nog eens vol met.. een baby?

Makelaar Saul lijkt helemaal happy te zijn met Amy Rose. Ze is op social media regelmatig in de sneeuw te zien en ook heeft een broer van Saul haar al eens getagd in een foto en plaatst Amy regelmatig foto’s vanuit een ruimte die heel erg lijkt op het huis van Saul. Just saying..

@amyrosedebruijn

Ik vind deze sound FANTASTISCH🫧#kokendhetethee

♬ origineel geluid – Zusenzo

Het roddelaccount @reality.fbi heeft uitgevonden dat er één van de dames wel heel erg geïnteresseerd is in babyspullen. De dame in kwestie volgt namelijk allemaal merken die iets te maken hebben met baby’s of kleine kindjes. Als hint staat erbij dat het gaat om een dame die meedoet aan een datingshow in de sneeuw. Tjsa, dan vallen er al heel veel af. Het lijkt inderdaad om Amy Rose te gaan, maar of we er sprake is van een zwangerschap is niet duidelijk. Misschien is ‘t wel een goede pr-stunt of wil ze gewoon heel graag cadeaus scoren voor haar nieuwe nichtjes en neefjes. Who knows.

@reality.fbi
amy rose
@reality.fbi