Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Winter Vol Liefde Edith gaat op reis.. met 40 mannen

In kijkcijferhit Winter Vol Liefde ging Edith (52) op zoek naar een sociale en sportieve man. Helaas zonder succes: ze Daarom heeft ze besloten om op haar eerste singlereis te gaan met VillaVibes.

Samen met 40 onbekende singles gaat ze wintersporten in het Oostenrijkse Flachau. Edith: “Misschien zit mijn toekomstige liefde er wel tussen.”

Edith vertelt zelf meer over de reis.

Niet genoeg animo gehad na Winter Vol Liefde?

“Als ik zie wat voor reacties ik krijg van mannen sinds Winter Vol Liefde… nou daar word ik moedeloos van” zegt Edith lachend. “Het zijn saaie, oude mannen. En het enige wat ze roepen is: ‘Ja, maar ik kan skiën en ik ben handig’. Dat is precies waar ik níét naar op zoek ben. Ik wil een man waarmee ik lekker kan kletsen en die samen met mij leuke dingen wil ondernemen.”

En geen leuke mannen in de buurt?

“Als single is het hier in Tirol niet eenvoudig om andere singles te ontmoeten. Ik woon in een familie-gebied. Iedereen komt hier op vakantie met z’n vrouw en kinderen. En als ik ga tinderen, tsja… dan levert dat alleen maar onenightstands op. Want iedereen gaat daarna weer naar huis.”

Waarom heb je besloten om mee te gaan op singlereis?

“Mijn dilemma is: hoe ontmoet ik andere singles waarmee ik leuke activiteiten kan ondernemen. Deze singlereis naar de sneeuw lijkt mij het perfecte antwoord. Hier komen namelijk allerlei singles bij elkaar die zin hebben om er samen een supergezellige week van te maken. En wie weet… Misschien vind ik hier wel mijn ware liefde! Dat zou toch wat zijn.”

Waar kijk je vooral naar uit?

“Om nieuwe mensen te leren kennen. En daarmee leuke dingen te doen. Ik onderneem momenteel al genoeg maar dat doe ik als Edith de moeder, Edith de gastvrouw of Edith de ondernemer. Nu ga ik gewoon ‘als Edith’.”

Kun je ons alvast een tipje van de sluier geven?

VillaVibes organiseert ook single wintersportreizen naar Serfaus. Laatst waren ze hier en ben ik al een middag met een groep singles mee op pad geweest. Dat vond ik fantastisch en smaakte naar meer! Ik ben heel benieuwd wat mijn eerste singlereis mij gaat brengen. Hopelijk deze keer wél een man die een beetje skiën kan.”