Emma Plasmans
Emma Plasmans Gezondheid 19 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Lifehack: met deze handige zon-app verbrand jij nooit meer en behoud jij je tan extra lang

Dé zon-app van het jaar is gelanceerd. Het zonnetje begint weer heerlijk te schijnen in ons kikkerlandje. Iedereen gaat weer naar buiten, de bikini’s kunnen weer aan en bakken maar.

Wil jij ook altijd het maximale uit de zon halen? Lekker bruin worden en urenlang bakken en braden? Wij in ieder geval wel. Want eerlijk is eerlijk, je vindt jezelf toch altijd een stukje mooier met een mooie bruine teint.

Zon-app

Je weet vast ook wel dat dit niet goed gaat zonder de juiste zonbescherming. En weet je eigenlijk wel hoe vaak je je per dag moet insmeren en hoeveel zonnebrand je per keer moet gebruiken? Wij hadden hier ook geen duidelijk beeld van maar daar komt vanaf nu voor iedereen verandering in. Wij mochten bij de lancering zijn van de Zon-app. Deze app is tot stand gebracht door een samenwerking tussen Kruidvat en KWF.

Downloaden maar

De zon-app heet: KWF Zonadvies en is makkelijk te downloaden in de Appstore. In deze app kun je zien hoeveel het graden is en wat op jouw plek de maximale zonkracht is. Je kan zelfs een reminder instellen waarbij je wordt herinnert om om de twee uur (ja, dit is écht belangrijk) jezelf opnieuw in te smeren. Daarnaast kan je ook een persoonlijk huidtype test doen om te ontdekken hoe gevoelig jij voor de zon bent.

Zie hieronder een voorbeeld van de app:
kruidvat kwf

Kruidvat heeft een geweldige én betaalbare zonnebrandlijn ontworpen. Ook hebben zij ons op het hart gedrukt dat het heel goed is om met factor 50 te smeren. Ik hoor jullie al denken: “worden we dan nog wel bruin genoeg?”, maar maak je daar maar geen zorgen over. Je wordt wel degelijk bruin én je bent juist langer beschermd tegen de zon. Hoe fijn is dat?

Hieronder staan de verschillende producten van Kruidvat op een rij. Veel tan plezier girls!

1. Kruidvat Solait factor 50, €9,49

2. Kruidvat sensitive spray Solait, €11,99

3.Aftersun van Kruidvat, €5,99

Lees ook: Dagelijks zonnebrandcrème gebruiken? Jazeker! Kijk maar naar de huid van je billen