Redactie
Redactie Gezondheid 19 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Wauw! Dit zijn de meest voorkomende kenmerken van mensen met groene ogen

Wist je dat een oogkleur ook bepalend is voor iemands persoonlijkheid en eigenschappen? Daarom delen wij vandaag een lijstje met meest voorkomende kenmerken van mensen met de ‘zeldzame’ groene ogen.

Groene ogen

Ben jij de gelukkige? Of ken je iemand met mooie groene ogen? Lees dan snel verder.

In afnemende volgorde het lijstje:

7. Omslachtig

Je groene ogen weerspiegelen een ondeugende en sluwe persoonlijkheid. Ze weerspiegelen een heleboel gedachtes maar een ander kan ze nooit raden.

6. Hartstochtelijk

Je bent gedrevenheid en erg gepassioneerd. Of dit nou om je beroep of privéleven gaat. Mensen met groene ogen zijn oprecht en luisteren graag naar hun medemens.

5. Mysterieus

Je hebt een mysterieuze uitstraling en een mysterieuze persoonlijkheid. Als je groene ogen hebt, heb je vaak een waas om je heen van geheimzinnigheid.

4. Jaloers

Het komt vaak voor dat je jaloers bent. Mensen met groene ogen staan er ook om bekend dat ze zich vijandig of agressief kunnen opstellen als ze eenmaal het gevoel ervaren van jaloezie. Maar ergens is dat goed. Gezonde jaloezie bestaat en zolang het daarbij blijft is het alleen een teken van liefde.

3. Charmant

Je wordt vaak omschreven als charmant en aantrekkelijk. Dit komt ook weer terug in je passie en gedrevenheid die je hebt. Geloof je ons niet? Zo hebben de mooiste mannen in Hollywood ook groene ogen. Denk aan Gerald Butler, Robert Pattinson, Jensen Ackles, Tom Cruise en Christian Bale. Do we need to say more?

2. Creatief

Je bent vaak levendig en hebt creatieve vaardigheden. Zo zijn mensen met groene ogen fantasierijk en komen hierdoor vaak op de meest briljante ideeën.

1. Intelligent

Mensen met groene ogen worden vaak als zeer intelligent beschouwd. YES. Het schijnt namelijk dat mensen met groene ogen een sterke gedrevenheid hebben in alles wat ze doen.

Lees ook: 6 x waarom het een zegen is om blauwe ogen te hebben