Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Handig! Dankzij de zonnebrandcel ben je binnen 10 seconden ingesmeerd

Insmeren, geen pretje. Je begint met plakkerige handen, eindigt met rode plekken omdat je niet alle plekken even goed hebt bedekt met zonnebrandcrème. Wat nu, als er een soort cabine zou zijn, die de zonnebrand op je huid spuit, zodat je binnen 10 seconden klaar bent? Nou, die is er nu.

Een zonnebrandcel die jou insmeert? Chill

Naar onze mening: je insmeren is een vervelend werkje. Vooral op het strand, dan is het eigenlijk een soort scrubben. Je plakt, zit onder het zand en vergeet de randjes en moeilijk te bereiken plekken. Voor iemand die snel verbrandt, geen pretje.

Maar verbranden, plekken vergeten of je laten insmeren door iemand anders is met de komst van deze fantastische zonnebrandcel verleden tijd. Deze cel voorziet je hele lichaam van zonnebrandcrème in minder dan tien seconden. Is dat nu niet precies wat we nodig hebben?

Dit is dus heel handig

De geweldige cel draagt de naam SnappyScreen. Het hokje is ontworpen voor waterparken, hotels en stranden. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een spray-tan, maar dan word je bespoten met zonnebescherming. Leuk: de zonnebrandcrème is waterproof.

In het hokje geef je zelf aan welke factor je nodig hebt en hoe lang je bent. Het hokje wordt dan precies afgesteld op jouw wensen. Het sprayen kan beginnen, je draait een rondje in tien seconden en je wordt helemaal bedekt met zonnebrandcrème. Behalve je ogen natuurlijk, deze zijn beschermd door een bril. Dit willen we.

Ook ideaal: Handig: Er is nu een armband die je vertelt wanneer je verbrandt in de zon