Gina Koninkx
Gina Koninkx Gezondheid 3 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

6 x de mooiste Himalaya zoutlampjes voor op je nachtkastje om beter te slapen

Heb jij al gehoord over de werking van Himalaya zoutlampjes? Het lijkt wel een wondermiddeltje en dat is natuurlijk het proberen waard. Zo zou een zoutlampje er onder andere voor zorgen dat je veel relaxter bent en verdwijnen vermoeidheidsklachten en hoofdpijn. Damn it. Kopen dus.

Had je maar eerder gehoord van Himalaya zoutlampjes want als je je eenmaal inleest over de werking ervan ben je verkocht. Deze zes lampjes zijn straks ook verkocht, aan jou.

Zoutlampjes

Naast dat zoutlampjes een heel positieve werking kunnen hebben op je gezondheid staan ze ook nog eens prachtig op je nachtkastje of je bureau. Welke shop jij?

1. Himalayazout zoutlamp van Ekoplaza – €9,19

Dit lampje geeft warm en zacht licht af. Heerlijk als je ‘s avonds lekker in je nest ligt en ter ontspanning nog naar een podcast of rustgevend muziekje luistert. Muy zen.

ekoplaza zoutlamp
Bron: Ekoplaza

2. Lampje van Wiezewasjes – €39,95

Wauw, dit zoutlampje heeft een prachtige kleur. Elk lampje hier is uniek en zal staan stralen op jouw kamer.

zoutlamp
Bron: Wiezewasjes

3. Pyramide lampje van Happinez – €42,95

Vind jij een geslepen model mooier? Dan is dit lampje echt iets voor jou. Deze vorm staat symbool voor harmonie en balans en zal je helpen te verbinden met je hart. Je shopt hem bij Happinez.

Jij hebt écht zo’n lampje nodig: Oei: dit is wat te weinig slapen met je lichaam en geest doet

pyramide sfeerlamp
Bron: Happinez

4. In alle vormen en maten van Amazon – €18,90

Ook bij Amazon shop je zoutlampjes in alle vormen en maten. Dit is het meest gangbare model maar ook hier vind je losse stenen, pyramidevormige lampjes en meer. Voor ieder wat wils dus.

zoutlampjes amazon
Bron: Amazon

5. Zoutlampje met stekker – €16,95

Dit handige lampje stop je rechtstreeks in je stopcontact. Geen gedoe met snoeren dus en zo hang je ‘m op een subtiele plek in de slaapkamer of kun je ‘m makkelijk meenemen als je een nachtje bij je ouders slaapt.

zoutlampje met stekker
Bron: Puur Mieke

6. Himalaya zoutlamp van Happinez – €19,95

Jij gaat slapen als een roosje met dit Himalaya zoutlampje naast je bed. Je shopt ‘m voor een zacht prijsje bij Happinez.

zoutlampjes happinez
Bron: Happinez