Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 28 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

10 signalen dat je beter niet op een tweede date kunt gaan (sorry!)

Iedereen die wel eens op een date is geweest, weet dat dit enorm lastig kan zijn. De eerste date zit erop en nu moet jij bepalen of je nog op een tweede date moet gaan. Aan de ene kant vond je het wel gezellig, maar je had wel het idee dat hij de hele tijd over zichzelf aan het praten was.. We know, het is moeilijk! Daarom helpen wij jou een handje, als je deze tien signalen herkent kan je beter niet op die tweede date gaan.

Sorry not sorry..

Dit zijn de signalen dat je beter niet op een tweede date kunt gaan

Het kan soms heel moeilijk zijn om te bepalen of je wel of niet op een tweede date moet gaan en daarom kan jij wel wat hulp gebruiken. Als jij onderstaande signalen herkent, is het beter om die date maar af te zeggen.

1. Er zijn veel ongemakkelijke stiltes

Hoe vervelend ongemakkelijke stiltes ook zijn, vooral op een eerste date is het heel normaal als dit soms voorkomt. Maar voelde je je de hele tijd verplicht om iets te zeggen? Dat is geen goed teken..

2. Je voelt je verplicht om meer te drinken

Je moet nooit het gevoel krijgen dat je door iets of iemand meer zou moeten drinken, alleen maar om de avond door te komen. Als je dit gevoel krijgt door je date is dat echt een no-go.

3. Je voelt geen vlinders

Het is natuurlijk nog veels te vroeg om echt gevoelens te hebben na één date, maar vlinders in je buik is niet iets wat later in een relatie nog kan komen. Je hebt dus wel iets moeten voelen op die eerste date, anders gaan die gevoelens er ook niet meer komen.

4. Je beschrijft je date als ‘wel oké’

Je bent op date geweest en je BFF vraagt meteen hoe het was. Heb jij geantwoord met ‘wel oké’? Uhm, dat is geen goed teken. Je wilt natuurlijk niet een relatie opbouwen die jij ‘wel oké’ vindt. Je moet stapelgek zijn op iemand, want anders is diegene niet de ware voor jou.

5. Je hebt geen behoefte om zijn berichtjes te checken

Als je iemand écht leuk of interessant vindt, wil je zijn berichtjes lezen. Enneh, dat weet jij ook.

6. Je voelt je ongemmakkelijk

Je kan je natuurlijk ongemakkelijk voelen door meerdere dingen, de manier hoe hij naar je kijkt of hoe hij praat. Het is belangrijk dat je je fijn voelt bij iemand en je moet je nooit ongemakkelijk voelen bij je date.

7. Hij is onbeschoft naar anderen

Dit is misschien nog wel het ergste wat je kan overkomen tijdens een date. Hij is enorm onbeschoft naar de serveerster en jij schaamt je natuurlijk dood. Met zo’n iemand wil jij niet samenzijn. Red flag!

8. Hij gebruikt het woord ‘wijf’ of ‘chickie’

Uhm, pardon?! Op deze manier laat je date merken dat hij geen respect heeft voor vrouwen als hij zo tegen (of over) ze praat. Het is ook behoorlijk seksistisch. Met zo’n man wil jij echt niet samenzijn, geloof ons.

9. Hij vraagt niks aan je

We weten dat mensen graag over zichzelf praten, maar je gaat op een date om elkaar te leren kennen, toch? Als hij niks aan jou vraagt, maar het alleen maar over zichzelf heeft, blijft hij dit sowieso vaker doen. En je wilt niet nog een vrije avond besteden aan iemand die het alleen maar over zichzelf heeft.

10. Hij praat slecht over zijn ex(en)

Het is algemeen bekend dat we niet over onze exen praten op een eerste date. Deed hij dat wel? Oei.. Dat is op zich al een slecht teken, maar als hij zijn exen ook nog ‘gek’ of ‘gestoord’ noemde, is dat al helemáál niet goed. Run, girl!

Durf jij niet te poepen bij je lover thuis? Met de ‘Poop Drops’ verhul jij je eigen lucht