Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 10 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Makers Game of Thrones komen met Netflix-show: zie hier de trailer van 3 Body Problem

Netflix plaatst vandaa de trailer van 3 Body Problem, een langverwachte serie van de Emmy-winnende makers David Benioff, D.B. Weiss (Game of Thrones!) dus dat belooft heel wat goeds. De serie is vanaf 21 maart exclusief te zien op Netflix.

Het plot

3 Body Problem neemt je in acht afleveringen mee op een adembenemende tijdreis door diverse continenten, waarbij dit epische verhaal het sci-fi drama een geheel nieuwe betekenis geeft binnen het genre. Gebaseerd op het gelijknamige boek The Three-Body Problem en de trilogie Remembrance of Earth’s Past.

De serie speelt zich af tijdens de Culturele Revolutie van China in de jaren zestig, waar de beslissing van een jonge vrouw cruciale gevolgen blijkt te hebben voor de wereld zoals wij die nu kennen. Wanneer de wetten van de natuur op mysterieuze wijze lijken te veranderen, bundelt een groep toegewijde wetenschappers hun krachten om samen met een zeer onconventionele detective de grootste dreiging waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd aan te pakken.

Bekjik de spannende trailer hieronder:

Dit is de cast

Wie kan je verwachten in de serie? Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong en Jonathan Pryce maken onderdeel uit van de 3 Body Problem-cast. Jonathan Pryce ken je misschien als Prince Phillip in The Crown.

Netflix onthult het bizar hoge bedrag wat deelnemers van realityshow Squid Game: The Challenge kunnen winnen